Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.624
% 0.27
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.624
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Terra LUNA 2.0 Tahminleri: Neler Beklemelisiniz?

Kripto piyasası, Terra Luna’nın (şimdi “LUNC”) çöküşüyle ​​sarsıldı. Stablecoin’lerin çöküşü, sektörde bir dönüm noktasıydı. Fiyaskonun ardından tüm karşı çıkanlara rağmen Terra 2.0 ve LUNA token sonunda piyasaya sürüldü.

LUNA 2.0, LUNA’nın kaderini yaşayabilir mi?

Binance CEO’su CZ’de dahil birçok uzman ve bilirkişi, Terra’yı yeniden yapılandırmayla ilgili çekincelerini dile getirdi. Twitter’dan Fatman lakaplı bir Blockchain uzmanı, LUNA’nın bir felaketle daha karşı karşıya olduğunu burguluyor. “Fatman”, kısa vadeli kontratlardan 88 milyon dolar akıtan Mirror hack’ini örnek veriyor. Uzmanın vurgusu bu olayla Terra’nın izlediği yolun aynı olması:

Kimsenin farkına varmadan kısa kontratlardan 88 milyon dolar akıtan Mirror saldırganını hatırlıyor musunuz? Güzel bir airdrop’ta yapılmıştı

Toplamda 2.129.681 LUNA airdrop olarak mağdur yatırımcılar dağıtıldı. Fatman ayrıca saldırganın ETH adresini ve ayrıca UST’den Terra Wormhole köprüsüne geçiş işlemini de ortaya çıkardı. Ayrıca saldırganın elinde yeni LUNA tokenlerine sahip olduğunu iddia ediyor.

Bu hamle, binlerce yatırımcının parasının çalınması ve dondurulması pahasına atıldı

Bunun sonucunda milyonlarca dolarlık kayıplar göz ardı edildi. Tartışma ayrıca, cüzdanın UST’lerini fiyat 0,6 dolara ulaşmadan hemen önce sattığını gösteriyor. Bilgisayar korsanının tasfiyeleri fiyatı daha da aşağı, 0.1 dolara geçti. Saldırganların büyük miktarda airdrop ödülleri toplamasına neden oldu.

Şimdi, VC’lerin ve büyük yatırımcıların daha sonra fiyatı düşürmek için LUNA’nın pump’lama olasılığı tartışıyor. Dolar sabitliği kaybeden UST’ye desteklemek için yapılan bir olduğu söylenebilir. Ayrıca, kripto topluluğu LUNA’nın airdrop dolandırıcılıklarının tartışılmasını izliyor.

Özetlemek gerekirse, karar vermek için çok erken olsa da ortalığın sakinleşmesini beklemek mantıklı. LUNA şu anda 6.03 dolarda ve geleceğinin ne olacağını zaman gösterecek.

Terra 2.0 hakkında bilmeniz gerekenler

Terraform Labs ortak kurucu ve CEO’su Do Kwon, çöken Terra ekosistemini yeniden canlandırmayı amaçlayan Terra 2.0 isimli yeni chain’in yeniden başlatıldığını 28 Mayıs’ta doğruladı.

Phoenix-1 olarak adlandırılan Terra 2.0 mainnet, Terra geliştiricilerinin belirlediği orijinal zaman çizelgesine göre Cumartesi günü başlatılarak blok üretmeye başladı.Coinmuhendisi.com olarak ayrıntıları bu makalede ele aldık.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir