Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.665
% 0.32
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.665
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Hafta Sonu Balinalar, MANA ve O 11 Altcoin’e Hücum Etti!

Kripto para piyasasının toplam değeri, geçtiğimiz gün yaklaşık %1’lik marjinal bir düşüşe tanık oldu. Bitcoin, Ethereum, Avalanche ve daha geniş altcoin piyasası, bugün hafifçe dalgalanarak toparlanmaya çalışıyor. Diğer yandan, en büyük Ethereum balinaları yüklü miktarlarda MANA ve ENJ satın alarak metaverse coin’leri ilk sıralara taşıdı.

Ethereum balinaları düşüşte MANA ve ENJ topluyor

Geçtiğimiz 24 saat içinde en çok satın alınan ilk 3 altcoin USDT, ETH ve USDC oldu. Piyasa bu süreçte hafifçe dalgalanırken, ilginç bir şekilde, popüler metaverse kriptoları MANA ve ENJ yüklü miktarda balina satın alımları görüyor. İşlevsellikleriyle ön plana çıkan GRT ve FET ise ortalama bin dolarlık satın alımlarla listenin göz çarpan diğer tokenleri.

Beşinci sıradaki FET, yapay zekayı ve gelişmiş kriptografiyi birleştirerek merkezi olmayan bir dijital ekonomi altyapısı oluşturmayı amaçlayan Fetch.ai’nin yerel kripto para birimidir. GRT ise Blockchain verilerini düzenlemek ve GraphQL ile kolayca erişilebilir kılmak için bir dizin oluşturma protokolü ve küresel API’dir. Bu kripto paralarla birlikte, COMP ve LINK’in son sıralarda yer aldığını listenin genel görünümü aşağıdaki gibi.

  1. Tether (USDT)
  2. Ethereum (ETH)
  3. USD Coin (USDC)
  4. Enjin Coin (ENJ)
  5. Fetch.ai (FET)
  6. Graph Token (GRT)
  7. Decentraland (MANA)
  8. Compound (COMP)
  9. Chainlink (LINK)

En çok işlem gören küçük hacimli altcoin’ler

Aşağıdaki WhaleStats listesinde, 5 ila 1 milyon dolar arasında piyasa değerine sahip olan ve Ethereum balinaları arasında en çok işlem gören altcoin projeleri yer alıyor. PAR ve UST birer stablecoin’dir. BEST, Bitpanda borsasının kripto para birimi, DeGate ise DAO tarafından oluşturulan DEX protokolüdür.

Son olarak, Whalestats, düşen fiyatın ortasında en büyük Ethereum balinalarının DeFi tokenlerine saldırdığını bildirdi. Coinmuhendisi.com olarak da aktardığımız verilere göre Wrapped Bitcoin (WBTC), en büyük ETH cüzdanlarının biriktirdiği tokenlerden biri olarak ortaya çıktı. Son 24 saat içinde, balina cüzdanları yaklaşık 53.19 milyon dolar değerinde WBTC satın aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir