Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.434
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.434
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Terra Classic Topluluğu, LUNC’nin Robin Hood listelemesi için imza topluyor

Terra Classic topluluğu, ağın yerel varlığını ayakta tutmak için girişimlerine devam ediyor. Topluluğun son hedefi, Robinhood borsası oldu.

Terra Classic savunucuları, geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden LUNC’nin Coinbase (COIN) borsasında listelenmesi için dikkate değer bir baskı yaptı, ancak Coinbase, bu tepkiye karşılık vermedi. Şimdi ise topluluk yönünü başka bir ABD merkezli borsa olan Robinhood’a çevirdi ve bu sefer listeleme için imza toplayarak daha ciddi bir adım atıyorlar.

Topluluğun asıl amacı, LUNC yakım miktarını artırarak kripto paranın dolaşımdaki arzını kısmak. Bu yüzden altcoin’in listelendiği borsalarda uygulanan %1,2’lik kesinti yakımı, daha çok platformda uygulamaya alınmak isteniyor. Yakım miktarı arttıkça kripto paranın fiyatının yükseleceği düşüncesiyle hareket eden topluluk, LUNC’nin Robinhood gibi hacim çekebilecek borsalarda işlem görmesini çok önemsiyor.

Güncel durumda ise Terra Classic topluluğu bu hedefine ulaşmak için Change.org’da bir imza kampanyası başlattı. Dilekçenin aktif hale gelmesi için 5.000 imza gerekiyor ve Terra Classic savunucuları, bu sayıya oldukça yaklaşmış durumda. Ancak dilekçenin sunulması için 5.000 imzanın tamamlanması sonrası Robinhood’un kripto varlığı destekleyip desteklemeyeceği henüz belli değil. Zira Robinhood, konu hakkında bir açıklama yapmadı.

Hatırlanacağı üzere SHIB topluluğu da benzer bir girişimde bulunmuş ve kısa sürede 500 binin üzerinde imza toplandıktan sonra bu talep, Robinhood yetkililerinin dikkatini çekmişti. Nihayetinde ise SHIB tokeni, Robinhood borsasında ticarete başladı.

Ancak kripto varlık listeleme konusunda oldukça titiz davrandığı bilinen ve ciddi güvenlik testleri yapan Robinhood’un tartışmalı bir geçmişi olan Terra Classic ağının yerel tokenini listeleme konusunda istekli olup olmayacağı henüz belli değil.

Diğer yandan LUNC, geçen haftaki düşüş eğiliminin ardından haftaya 0,00026 dolar desteğinde hareket ederek başladı.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir