Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.733
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.733
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Terra Classic, Binance’in desteğiyle Aralık ayına hızlı başladı

Terra Classic’in yerel varlığı LUNC, Binance’in Kasım ayı token yakım miktarının açıklamasının hızlı bir yükseliş gördü.

Son verilere göre LUNC, günün ilk saatlerinde %15’e yakın değer artışı görürken 0,00019 dolara kadar yükseldi. Ardından kâr satışları görülen LUNC piyasasında kripto paranın fiyatı, kısmi bir gerilemeyle 0,00018 dolara kadar geriledi. LUNC, ayrıca son yükseliş hamlesiyle birlikte yeniden 1 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı.

Binance LUNC yakım miktarını açıkladı

Binance, Kasım ayında 6,3 milyar civarında LUNC yaktığını raporladı. Son yakım miktarıyla birlikte kripto para platformu, yakım politikasını benimsemesinden bu yana 20,1 milyar LUNC yakmış oldu. Bunun yanında Terra Classic topluluğunun yakım politikasını benimsemesinden bu yana toplamda 35,2 milyar LUNC yakıldı.

LUNC ile ilgili son gelişmeler

Terra Classic’in lider geliştirici ekibi Terra Rebels, geçtiğimiz günlerde Terraform Labs ve Terra Station ile ilişki düzeyini en aza indirmek için girişimlere başladı. Bu bağlamda ekip, kendi Terra Classic cüzdanını piyasaya sürdü. Bu gelişmeyle birlikte ekibin LUNC projesini terkedeceğine yönelik söylentiler de reddedilmiş oldu.

Bununla birlikte Terra Classic topluluğu, Aralık ayında ağda Blockchain İletişim kanallarını yeniden aktif hale getirmek için bir öneriyi oylayacak.

LUNC, Ağustos – Eylül döneminde %600’e yakın ciddi oranda bir yükseliş gördü ve 0,00059 dolar zirve kaydetti. Ardından Eylül ilk haftasında başlayan satışlarla düşüş trendine giren LUNC, Kasım ayında %32’ye yakın değer kaybı gördükten sonra Aralık ayına bir toparlanma çabasıyla başladı. Bunun yanında benzer ivmelerin düşüş trendi boyunca Ekim ve Kasım aylarının ilk günlerinde de gerçekleştiği ve ardından kripto paranın düşüş trendine devam etme eğilimi dikkat çekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir