Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.682
% 1.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.682
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Telegram , Uygulama İçi Alımlarda Toncoin’i Aktif Hale Getiriyor !

Telegram , Uygulama İçi Alımlarda Toncoin'i Aktif Hale Getiriyor !

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan bir duyuruyla, Telegram kullanıcılarına platform içinde Toncoin kullanarak reklam satın alma imkanı sunuluyor. Bu güncelleme, halka açık Telegram kanallarında gösterilen reklamlardan elde edilen gelirin %50′sinin kanal sahiplerine dağıtılmasının bir parçası olarak sunulmuştur.

Kullanıcılar artık kanallarını Toncoin ile tanıtabilecekleri seçeneğe sahipler. Maliyet “bir avuç” coin ile başlıyor ve TON destekli reklamlarını yerleştirmek istedikleri belirli kanalları seçebilirler.

Ayrıca, kanal sahipleri kazançlarını ücretsiz olarak çekebilecekler. Çekme hizmeti, Telegram’ın Fragment borsasında önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacaktır.

Şirket, TON Blockchain’in avantajlarını vurguladı: düşük ücretler, yüksek işlem hızları ve saniyede 100.000 işlem işleyebilme kapasitesi. Bu özellikler, geçtiğimiz Kasım ayında yapılan bir testte de görüldü. Şirketin CEO’su Pavel Durov, bu güncellemeye bir ay önce kişisel kanalında işaret etmiştir.

Telegram kanalları aylık olarak 1 trilyonun üzerinde görüntülenme elde etmesine rağmen, bugüne kadar sadece %10’u Telegram reklamları aracılığıyla gelir elde etmiştir, Durov’a göre.

Durov, bu güncellemenin olumlu etkilerini dört gözle beklediğini belirterek, “Bu, içerik oluşturucuların Toncoin’lerini ya nakde çıkarabilecekleri ya da kanallarını tanıtıp yükseltebilecekleri bir kısır döngü yaratacak” demiştir.

Haberin yayınlanması anında Toncoin’in fiyatı son 24 saatte %2,32 artarak 5,24$ seviyesine yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version