Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.711
% 4.90
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.711
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Tecrübeli Analist Bu 5 Altcoin’de Yükseliş Öngörüyor

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, dijital varlık piyasası boğa döngüsünün yeni bir aşamasına hazırlanırken iyi performans göstermesini beklediği 5 altcoin’den bahsetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Tecrübeli isim “blockchain interneti” olarak adlandırılan bir proje olan Cosmos’u yakından takip ettiğini söyledi.

“Burada sahip olduğumuz tüm bu bölge [0,00045 BTC – 29,19 – 24 dolar değerinde 0,00037 BTC], potansiyel bir giriş noktası için önümüzdeki dönemde kesinlikle aradığım şey.”

Van de Poppe’nin radarındaki ikinci altcoin, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink. Kripto analistine göre Chainlink, Bitcoin’e (LINK/BTC) karşı hala düşüş trendinde, ancak önümüzdeki yılın başlarında bir ralli başlatmasını bekliyor.

“Devam etmeye başlamadan önce, bunu kırmak ve bazı seviyeleri değiştirmek isteyebileceğimiz bu düzeltme döneminin sonuna geldiğimiz sonucuna varıyor olabiliriz. Hareketli ortalamalar da bu aşamada devreye giriyor, bu da bu yan hareketle sonuçlanıyor, ancak hareketli ortalamaları bir kez çevirdiğimizde, bu kesinlikle satın almak istediğim bir şey.”

Sırada, stablecoin odaklı merkezi olmayan borsa (DEX) Curve Finance’in yönetişim tokenı Curve var. Trader, Curve’in Bitcoin’e (BTC/CRV) karşı bir miktar güç gösterdiğini söylüyor ancak yükselişin devam etmesi için paritenin 0.0001 BTC’de (6.49 dolar) direnç göstermesi gerekiyor.

Van de Poppe’nin listesinde dördüncü sırada borç verme ve ödünç alma protokolü Aave yer alıyor. Kripto stratejisti, AAVE/BTC’nin büyük bir ralli başlatmaktan bir direnç uzakta olduğunu söylüyor.

“Bunu kırarsak (367,89 dolar değerinde 0,005690 BTC), büyük olasılıkla aralığın diğer tarafında olmak üzere buradaki en yüksek seviyelere (0,01 BTC değerinde 646,56 dolar) doğru bir hızlanma bekliyorum. Bunun daha önce gerçekleştiğini gördük.”

Analistin baktığı son altcoin, tedarik zinciri yönetimi blok zinciri VeChain’dir (VET). Van de Poppe, VeChain’in Bitcoin’e (VET/BTC) karşı hala düşüş trendinde olduğunu ancak olası bir trend dönüşü için 0.0000015 BTC’de (0.09 $) destek görebileceğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version