Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.362
% 2.47
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.362
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Tayvan Yeni Kripto İş Kategorisi Önerdi

Tayvan, kripto para ile ilgili düzenlemelerle şirketlerin endüstri dernekleri kurmasını sağlayabilecek yeni bir iş kategorisi eklemeyi önerdi. Bu hareket, özdenetim kılavuzlarının geliştirilmesini teşvik etmeyi amaçlamakta.

Tayvan Ekonomi Bakanlığı Perşembe günü bir açıklamada bulundu.

Bakanlık, dijital varlık hizmetleri için bir kategori ekleyerek Ticari Grupların Sınıflandırılması Standartları düzenlemelerinde bir değişiklik taslağı hazırladığını duyurdu.

Bugün, ekonomi bakanlığından bir yetkili yeni önerilen iş kategorisinin kripto para birimi sektöründeki operasyonların kapsamının özetini anlattı.

İlginizi Çekebilir; Tether, 3 Coin İçin USDT Desteğini Sonlandıracak!

Bu, kripto para birimini yasal ihale veya diğer dijital belirteçler için değiş tokuş etmek, kripto para birimlerinin transferini, depolama veya yönetimi için hizmetler sağlamak gibi faaliyetleri içerir. Dedi.

Yetkili, kripto firmaları ile ilgili düzenlemeler bittikten sonra endüstri dernekleri oluşturabileceğini de sözlerine ekledi. Bakanlık kamuoyunu talep ediyor ve değişikliği Ekim ayı ortasında veya sonunda İçişleri Bakanlığı ile sonuçlandıracak.

Tayvan 2021’den beri Mali Denetleme Komisyonunun kara para aklamayı önleme kurallarını uygulamaya koyduğundan beri, sanal varlık hizmetleri sağlayıcılarının kara para aklamayı önleme yasalarına uymasını zorunlu kıldı.

Aksi takdirde Tayvan’da kripto sektörü büyük ölçüde düzensiz kalacaktı. Ülke böylelikle bir endüstri derneği kurarak, kripto firmaları daha sonra kendi kendini denetleyen kurallar getirebilir anlayışına vardı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Coin Mühendisi‘nin geçtiğimiz gün Binance‘in de FSC kapsamında AML uyumluluğuna kaydolmak için başvuru yapacağını açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir