Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.848
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.848
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Sui Borsalarda Listelendi | SUI Token Kaç Dolar?

Sui

Son günlerin popüler kripto para birimi Sui, önde gelen bir çok kripto borsasında listelendi. SUI token fiyatı ise belli oldu ve ticarete açıldı.

Dünya genelindeki birçok kripto para borsası, Sui Network’ün ana ağ lansmanı sırasında Sui (SUI) tokeni ile ticaret yapmaya başladı. Sui Vakfı’nın resmi duyurusuna göre, Sui ana ağı 3 Mayıs saat 15:00’de yayına girdi. Binance, SUI ticaretini mainnet lansmanından hemen sonra başlattı. Diğer büyük borsalar da aynı saatte SUI ltokeni listeledi.

SUI Token Güncel Fiyatı

Sui token, ilk listelenme anında bir çok borsada 2 dolar seviyesine iğne anındı. Gelen satışlar sonrası SUI token 1.2 dolar seviyesine geriledi.

 

Sui Network, Layer 1 blok zinciri ve akıllı sözleşme platformudur ve Web3’ün benimsenmesini artırmayı amaçlamaktadır. Sui platformu, delege edilmiş Proof-of-Stake veya dPoS’a dayanmaktadır. SUI ağ kullanıcıları, bir sonraki bloğu onaylamak için delegeleri seçebilir ve oylayabilirler. Proje, Facebook olarak bilinen Meta’da tasarlanan yeni bir Rust tabanlı programlama dili olan Move üzerine inşa edilmiştir.

Sui, Mysten Labs tarafından desteklenmektedir. Mysten Labs, Web3 altyapı kuruluşu olarak çalışmaktadır ve Meta’nın kripto projesi Diem’i 2022’de kapatmasının ardından Sui ağı üzerinde aktif olarak çalışmaya başladı. Eylül 2022’de Sui Vakfı, Sui ekosisteminin geliştirilmesi için 300 milyon dolar toplandığını duyurdu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir