Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.637
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.637
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Sudoswap, Ethereum Tokeni Airdrop’unu Duyurdu

Sudoswap, çoğunluğu XMON token sahiplerine ayrılmış yerel bir yönetim tokeni olan SUDO’nun piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Merkeziyetsiz NFT platformu Sudoswap, projenin çeşitli üyelerine 60 milyon Etherum tabanlı SUDO’nun ilk arzının dağıtılacağını açıkladı.

Sudoswap Yerel Tokenini Dağıtacak

Merkeziyetsiz NFT platformu Sudoswap Twitter hesabından yaptığı açıklamada oxmons NFT koleksiyonunu destekleyen XMON’a sahip kullanıcılar, bir lockdrop ile SUDO tokeninin ilk arzının yüzde 41,9’unu alabilecek.

Şirketin Twitter hesabından paylaştığı gönderide, blog sitesinde dağıtımın nasıl ve ne kadar yapılacağı hakkında bilgi paylaşıldı.

SUDO dağıtım oranları

Sudoswap, alım satımlara kaynak sağlamak ve fon sağlamak için otomatik bir piyasa yapıcı (AMM) kullanılan merkeziyetsiz bir NFT platformudur. Platformun böyle tasarlanmasının avantajı ise, NFT yatırımcılarını farklı jpeg’leri dinamik olarak satın alma ve satma fırsatı vermesi gösterilebilir.

Koleksiyonun taban fiyatında beş farklı NFT’yi listelemek yerine, sahipleri koleksiyon satın alındıkça her bir NFT’nin fiyatını ayarlayan havuzlar oluşturabilir. Bunun aksi olarak yatırımcılar, dolar maliyet ortalamalarına benzer şekilde, NFT’leri otomatik olarak satın alan yalnızca satın alma havuzları da oluşturabilir. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir