Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.072
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.072
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Şubat’ta Güçlü Artacak 7 Altcoin Açıklandı! İşte Tahminler

Kripto analisti Ali Raza, önümüzdeki günlerde göz önünde bulundurulması gereken, en fazla umut vadettiğini düşündüğü 7 altcoin projesini paylaşıyor. Biz de analistin paylaşımlarını coinmuhendisi.com okuyucuları için derledik.

Analistin potansiyel gördüğü altcoin projeleri

Ethereum (ETH)

Lider altcoin Ethereum, kripto sektöründeki en etkili projelerden biri. Analiste göre, Ethereum şu anda en iyi durumda olmasa da, geliştiriciler yaklaşmakta olan yükseltme ile ilgili yeni bir güncelleme duyurduğunda veya Ethereum 2.0’ın yeni bir yönünü başlattığında kesinlikle büyüme potansiyeline sahip.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin, işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance’in yerel kripto para birimi. BNB, yazı yazarken hala ATH’sinin çok altında olsa da analiste göre, bu yalnızca kripto’nun büyümek ve eski zirvelere ulaşmak için bolca alana sahip olduğu anlamına geliyor.

Cardano (ADA)

Cardano’nun yerel tokeni ADA, yeni hizmetlerin artmasıyla fırladı. Fiyatı, akıllı sözleşmelerin uygulanmasından hemen sonra gördüğü seviyelere ulaştığından beri düşerken analiste göre, tekrar yükselmek zorunda. Analiste göre, ADA’nın kullanım durumları artık Blockchain’in ve ürün sayısının artmasıyla büyüyeceğinden, altcoin projesinin değeri de artacak.

Solana (SOL)

Solana’nın ekosistemi hızla büyüyor ve tıpkı Cardano ve BSC gibi, daha fazla kullanıcı, daha fazla proje ve protokol ve kesinlikle ekosistemine çok daha fazla para giriyor. Analist bu durumun, SOL’ün yeni kullanım durumları ve çok daha fazla yardımcı program alması için büyük bir potansiyele sahip olduğu anlamına geldiğini söylüyor.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu 2020’de ortaya çıktı ve DOGE 2021’de patladığında SHIB çok da geride değildi. Pek çok kişi SHIB’nin DOGE’nin yeni nesil versiyonu olacağına ve bunun trendi erkenden yakalamak isteyenler için mükemmel bir yatırım olduğuna inanıyor.

Decentraland (MANA)

Decentraland, metaverse’ün öncüsü ve şu anda piyasadaki en büyük metaverse projesi. Analiste göre, diğer birçok benzer proje, en büyük ve en gelişmiş projeler olarak liderliği ele geçirme niyetiyle kapanırken, Decentraland hala ilk hamle avantajına sahip. Analist, piyasa izin verir vermez hızla artan ilgi nedeniyle önemli bir fiyat artışı olmasını muhtemel görüyor.

Axie Infinity (AXS)

Başka bir metaverse projesi Axie Infinity, şu anda son derece popüler. Bu nedenle analistin Axie’nin daha sonra önemli bir fiyat artışı göreceğinden şüphesi yok.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir