Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.218
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.218
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

STEPN Ve Apple Music İşbirliği Kurdu!

Apple Music

STEPN ve Apple işbirliği yaparak Apple Music’i STEPN’a entegre etti. Geçtiğimiz mayıs ayında STEPN, Apple Pay’ı platformuna entegre etmişti. Apple Music entegrasyonu ile birlikte STEPN platformuna Apple’ın iki uygulaması Apple Pay ve Apple Music’i entegre etmiş oldu.

Bu entegrasyonla beraber Apple gibi dev bir markanın da Web3 alanına yöneldiğini gösteriyor. STEPN bu entegrasyonların Web3’ün geleceği için çok önemli olduğunu belirtti.

STEPN oyunu, oyuncuları oyun içi ve yönetişim kripto para birimleri ile ödüllendirerek fiziksel aktivitelerini artırmayı amaçlayan bir Web3 yaşam tarzı mobil uygulamasıdır.

Find Satoshi Lab’in (FSL) Kurucu Ortağı Yawn Rong : “ STEPN’deki misyonumuz her zaman kullanıcı deneyimini geliştirmek, onu mümkün olduğunca ilgi çekici ve kullanıcı dostu hale getirmek olmuştur. Müzik her zaman günlük rutinlerimizin ayrılmaz bir parçası olmuştur. İster egzersiz yapıyoruz, ister işe gidip geliyoruz, ister sadece dinleniyoruz, müzik hayatımızın arka planını oluşturuyor. Apple Music’i platformumuza entegre ederek kullanıcılarımıza STEPN deneyimlerinin müziğini en sevdikleri şarkılarla entegre etme olanağı sağlıyoruz. Bu, daha sürükleyici bir deneyim ve günlük yaşam ile STEPN ekosistemi arasında daha sıkı bir bağlantı anlamına geliyor” dedi.

Bu tür işbirlikleri Web2 ile Web3 arasındaki boşluğu doldurmaya yardımcı olarak daha yumuşak bir geçişe olanak tanıyor ve kullanıcı güvenini artırıyor. Web3′ün önümüzdeki senelerde Web2’nin yerini alması bekleniyor.

Find Satoshi Lab (FSL) Kurucu Ortağı Jerry Huang: ” Değişimin tek sabit olduğu bir dünyada, STEPN’in Apple ile entegrasyonu bir yol gösterici görevi görüyor ve Web2 ile Web3’ün sadece bir arada var olmayacağı bir geleceğin sinyalini veriyor” ama birlikte gelişin. Geleceğin neler getireceği konusunda heyecanlıyız ve bu yolculuğa bizimle birlikte çıktıkları için topluluğumuza minnettarız.” dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir