Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.044
% 7.06
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.044
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Starbucks Web3 Dünyasına Giriyor

Küresel kahve şirketi Starbucks, kahve temalı NFT’leri içeren Web3 girişimini tanıtmaya hazırlanıyor.

2022 yılının başlarında Web3 alanına girme planlarını duyuran Starbucks’ın hedefinde müşterilerini elde tutmak ve yeni müşterileri çekmek var. Starbucks’ın ilk NFT’leri yalnızca dijital bir koleksiyon olarak sınırlı kalmayacak, sahiplerine özel içerik ve avantajlar sağlayacak.

Starbucks Web3 ile Z Kuşağının Peşinde

Dünyanın en büyük kahve zinciri Starbucks, web3 haberlerini sürekli gündemde tutuyor. Bu da şirketin proje için bağlılığını ortaya koyuyor. Dijital koleksiyon ürünlerinin mağazalarında artan bir iş ortamı yaratabileceğine inanan firma, 2022’de daha fazla haberin ortaya gündeme geleceğini açıkladı.

Starbucks’ın ilk NFT koleksiyonunun nasıl görüneceği, sağladığı özel avantajların ve hangi blockchain üzerinde inşa edileceği gibi ayrıntılar henüz belli değil.

Web3 hareketinin Starbucks’ın müşteri tabanının genç tarafını çekme ve elde tutma çabasının bir parçası olduğunu söyleyen Starbucks’ın kurucusu ve CEO’su Howard Schultz görüşme sırasında şunları söyledi:

“Müşteri tabanımızın yaşlandığı ve daha genç insanlarla daha az alakalı bir duruma sahip olduğumuz bir işte olmak istemiyoruz” diyen şirket, “tarihimizde hiç olmadığı kadar alakalı olmamıştı” dedi. bugün Z kuşağına.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir