Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.558
% 0.40
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.558
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Starbucks NFT’leri Beta Sürecinde

Geçtiğimiz aylarda Blockchain alanında bazı atılımlarda bulunan Starbucks, yaptığı son açıklamada, Starbucks NFT’lerinin artık beta test kullanıcıları tarafından kullanılabileceğini duyurdu.

Starbucks, ABD’deki sadakat programını beta test kullanıcılarına sunarken, kahve imparatorluğu web3 alanında ciddi bir şekilde genişliyor. Polygon tabanlı girişim olan Starbucks Rewards, sadakat programı üyelerinin ve şirket çalışanlarının NFT şeklinde dijital koleksiyon öğeleri kazanmalarına ve satın almalarına olanak tanıyor.

Şirket yaptığı açıklamada, üyelik programının, benzersiz ürünler ve sanatçı işbirliklerinden özel etkinlik davetiyelerine kadar etkileyici kahve deneyimlerini kapsayacağını belirtti.

Starbucks’ın “Yolculuk” adı verdiği bu deneyimler, müşterilere Starbucks markası ve kahvesi hakkında daha derinlemesine bilgi vermek üzere tasarlanmış interaktif oyunlar oynamayı veya mücadelelere katılmayı içerecek. Yolculukları tamamlayanlar, şirketin “yolculuk NFT’leri ” olarak adlandırdığı NFT’leri kazanabilecekler.

Gelen haberine göre, ilk NFT’ler Starbucks’ın Seattle’daki Pike Place Market’teki ilk yerinden ve klasik tasarımlardan esinlenen NFT’lerle Starbucks tarihine bir selam gönderecek. Her NFT, nadirliğine göre bir puan değerine sahip olacak ve önümüzdeki yıl açılacak olan Starbucks Nifty Gateway destekli NFT pazarında ihaleye çıkarılabilecek.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir