Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.954
% 2.41
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.954
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Stacks STX Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Stacks STX Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Stacks STX tarafından grafik oluşumu, piyasadaki trendleri, işlem hacmini ve olası gelecek hamleleri değerlendiriyoruz.

STX coin grafiğinde fincan kulp formasyonu görünüyor ve formasyonun tamamlanması için 1.74 seviyesindeki boyun çizgisinin kırılması ve üstünde kapanışlar görmek gerekiyor.

Eğer grafiğimiz 1.74 seviyesi üzerinde kapanışlar yapmaya başlarsa, formasyon tamamlanmış olur ve LONG pozisyon almak uygun bir durum olabilir. Hedef noktamız ise 2.13 seviyesi olarak belirlenmişdir. Ancak dikkate değer bir detay var, 1.4794 seviyesinde biriken fazla likidasyon mevcut. Burada 741.90K likidasyon birikmiş durumda ve fiat bu seviyeye anlık iyneleme gerçekleşdirebilir.

SRX Grafiği

STX (Stacks), merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak için tasarlanmış bir blockchain platformudur. Bu platform, Bitcoin blockchainini kullanır ve smart kontratları işlemek için bir yan zincir kullanır.

Stack’ler, akıllı sözleşmeleri ve merkezi olmayan uygulamaları desteklemek için kullanılır ve kullanıcıların Bitcoin üzerinde uygulama geliştirmelerine olanak tanır. Bu, Bitcoin ekosistemi içinde inovasyon ve çeşitlilik sağlar. STX token’ları, Stack’lerin işlem ücretleri ödemek ve ağda oy kullanmak için kullanılır.

Daha Fazla Bilgi İçin Stack (STX) Coin Nedir? Yazımızı Okuyabilirsiniz!

STX Likidasyon Haritası
STX Likidasyon Haritası

Likidasyon ısı haritasında belirli fiat seviyelerindeki yoğun likidasyonları gözlemliyoruz. Grafikler`de fiat genellikle likidasyon birikiminin yoğun olduğu yöne doğru hareket eder. STX grafiğinde de yukarı kısımda alınması gereken fazla likidasyon bölgelerinin olduğunu görebiliriz.

STX Long/Short Oranı Grafiği
STX Long/Short Oranı Grafiği

Genel olarak Long-Short oranlarına baktığımızda, genellikle Short ve Long pozisyonların dengede olduğunu görüyoruz. Ancak Binance borsasında durum biraz farklı görünüyor ve Long pozisyon alan kullanıcıların sayısının fazla olduğunu gözlemliyoruz. Bu durum, ufak bir geri çekilme ve likidasyon alma eğilimini tetikleyebilir.

Kripto borsalardaki STX Long/Short Oranları
Kripto borsalardaki STX Long/Short Oranları

Stacks STX Piyasa Verileri

– Piyasa Değeri: 2,333,505,185 dolar (39. sırada), %15.38 artış

– Hacim (24 saatlik): 326,896,913 dolar (43. sırada), %15.03 artış

– Hacim / Piyasa Değeri (24 saatlik): %9.01

– Dolaşımdaki Arz: 1,430,573,011 STX (%78.69)

– Maksimum Arz: 1,818,000,000 STX

STX Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir