Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.002
% 2.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.002
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Spot Ethereum ETF’leri İçin Dikkat Çeken Tarih!

Ethereum sec

TD Cowen yatırım bankasının yaptığı analize göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), 2024 yılı içinde Ethereum bazlı borsa yatırım fonlarını (ETF) onaylamayacak.

Analiz, SEC’nin bu konuda politik nedenlerle kararlı olduğunu belirtiyor. Araştırma, SEC Başkanı Gary Gensler’in yenilikçi Demokratların tepkisini göz önünde bulundurarak Ethereum ETF’leri konusunda temkinli davranacağını öne sürüyor. Özellikle, bu yılın başlarında spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının yarattığı rahatsızlık göz önüne alındığında, Gensler’in Ethereum ETF’leri için olumlu bir karar vermesinin beklenmediği vurgulanıyor.

TD Cowen’in raporuna göre, Gensler’in 2024 seçim yılında yenilikçi politikacıların desteğine ihtiyacı var. Analistler, Gensler’in Başkan Biden’ın yeniden seçilmesi durumunda hazine bakanlığı gibi üst düzey bir göreve geçmek için bu desteğe muhtaç olduğunu belirtiyorlar.

Ethereum Spot ETF'ler SEC Tarafından Onaylanacak Mı? Yatırım Bankası Görüşünü Açıkladı - Bitcoin Sistemi

Gensler’in SEC’deki görev süresinin Haziran 2026’da sona ereceği hatırlatılırken, TD Cowen analistleri Ethereum ETF’lerinin 2025 sonu veya 2026 başında onaylanabileceğini tahmin ediyor. Analistler, Gensler’in şu an için gereksiz bir çatışmaya girmek istemeyeceğini ve yeni onaylanan spot Bitcoin ETF’lerinin performansını gözlemlemek isteyeceğini ifade ediyorlar. Bu nedenle, Ethereum ETF’leri konusunda acele bir karar verilmesinin beklenmediği sonucuna varılıyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir