Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$62.858
% 0.35
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 62.858
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Spot Bitcoin ETF’lerine 100 Milyon Dolarlık Giriş

Bitcoin'in Dayanıklılığı: Analistler Fikir Ayrılığına Düştü

ABD’deki spot Bitcoin exchange-traded fonları (ETF’leri) dün günlük net girişleri 100 milyon doların üzerine çıkarak yatırımcıların ilgisini yeniden çekti. Bu artış, ARK 21 Shares Bitcoin ETF (ARKB) fonuna olan akının, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) fonundan alışılmış olan net çıkışları gölgelemesiyle gerçekleşti.

ARKB Liderliği Ele Geçiriyor

SoSo Value verileri, ARKB’ye yaklaşık 133 milyon dolarlık giriş olduğunu ve kümülatif net girişlerinin 2 milyar dolara ulaştığını ortaya koyuyor. Buna karşılık, GBTC 51 milyon dolarlık bir çıkış daha yaşadı ve kümülatif net çıkışlarını 18 milyar dolara yükseltti.

ARKB dışında, Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund, Invesco Galaxy Bitcoin ETF, VanEck Bitcoin Trust, Valkyrie Bitcoin Fund ve Franklin Bitcoin ETF gibi diğer spot Bitcoin ETF’leri de net giriş kaydetti. BlackRock’un iShares Bitcoin Trust’ının ise herhangi bir net girişi olmadığı kaydedildi.

Spot Bitcoin ETF Piyasası 11,84 Milyar Doları Aştı

Bugüne kadar, ABD’de listelenen spot Bitcoin ETF’lerine yaklaşık 11,84 milyar dolarlık kümülatif net giriş oldu.

The Block’un Veri Gösterge Tablosu’nun da kanıtladığı gibi, olumlu girişlere rağmen, spot Bitcoin ETF işlem hacimleri 5 Mart’taki zirveden bu yana sürekli ve istikrarlı bir şekilde düşüş gösteriyor.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir