Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.655
% 1.56
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.655
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Sony Startale Labs ile Kendi Blokzincirini Oluşturuyor!!!

sony Startale Labs

Sony ve Astar Network‘ün yan kuruluşu Startale Labs, Sony markası altında blokzincirini oluşturmak için ortaklık kurdu.

Bu iki ortak girişim eylül ayında “Sony Network Communications Labs” adında bir şirket kuracak. Şirket 734 bin dolarlık bir sermayeyle kurulması planlanıyor. Bu şirketin %90’nı Sonny ve %10’nu Startale Labs ait olacak. Aynı zamanda sermayenin %90’ı Sonny ve %10’u Startale Labs karşılayacaktır. Sony, bu girişim sayesinde daha fazla kullanıcıya erişmeyi hedefliyoruz.

Sony Network Communications Başkanı ve Temsilci Direktörü Jun Watanabe, “Sony Network Communications’ın iletişim, IoT, yapay zeka ve çözüm hizmetleri konularındaki deneyimini, Startale Labs’in Web3 konusundaki ileri teknoloji ve uzmanlığıyla birleştirerek, mevcut endüstrilerdeki yeniliği teşvik eden Web3 çağını destekleyen küresel bir altyapı oluşturmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Startale Labs CEO Sota Watanabe, “Haziran ayında Sony Network Communications ile sermaye ortaklığımızı takiben ve ardından bu ortak girişimin duyurusunu yapmamızla birlikte, daha derin işbirliği yapmayı dört gözle bekliyoruz. Web3 trendlerini ayırt etmek ve bunları küresel olarak yönlendirmek konusunda kararlıyız.” dedi.

Sony kendi blokzincir projesini başlatarak Web3 dünyasına hızlı bir giriş yapmak istiyor. Sonny’nin bu girişimi Web3 teknolojisinin ne kadar büyük bir sektör olduğunu bize gösteriyor. Sonny’nin Astar Network ile ortaklık kurması haberinden sonra ASTAR coin %8‘lik bir yükseliş yakaladı.

En Hızlı Haber Takibi İçin telegram kanalımıza katılabilirsiniz katılmak için tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir