Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.481
% 2.29
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.481
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Son Zamanların Popüler Token’ı Radio Caca, Son 1 Haftada %120 Oranında Yükseldi

Düşük fiyatlı bir altcoin olan Radio Caca (RACA), son 7 gün içinde %120 oranında yükseliş kaydederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Piyasa değerine göre 104. sıradaki kripto varlığı olan RACA, yazı yazılırken CoinGecko verilerine göre 0,00779236 dolardan işlem görüyordu. Proje, Ekim ayında Binance Smart Chain’de (BSC) başlatıldı ve o ay BSC’nin “En Değerli Üreticilerinden” biri seçildi.

Binance Smart Chain de bu ayın başlarında projeyi Twitter’da tanıttı. Bu hafta Radio Caca, NFT platformu için yeni bir rekor olan BSC’de günlük yaklaşık 107 milyon dolarlık işlem hacmine sahip olduğunu duyurdu.

“Yeni Rekor! BSC’de. RACA’nın 24 saatlik işlem hacmi 106,93 milyon dolara ulaştı.”

Proje ayrıca bu hafta Twitter’da “Metamon Game”in günlük 10.000’den fazla aktif kullanıcısı olduğunu kaydetti. Radio Caca, Metamon’un Binance Smart Chain’deki blockchain tabanlı oyununda ana karakter olduğunu söylüyor.

Radyo Caca şu ifadeleri kullandı:

“Metaverse’de sanal dünyada yeni bir kimlikle yaşamak için VR/AR teknolojisini kullanıyorsunuz: yeni giysiler, yeni vücut, yeni beceriler, yeni sosyal statü vb. USM Metaverse’de her oyuncu aynı zamanda bir kurucudur. Kendi çevrelerinde bir sosyal ağ kurarlar, eksiksiz bir ekonomik sistem kurarlar ve sonunda yeni bir sanal medeniyet inşa ederler. Dahası, Metaverse’de sergilemek veya ticaret yapmak için varlık olarak sanatlarını NFT olarak basabilirler.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir