Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.821
% 3.62
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.821
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Son Dakika: FTX 5 Milyar Dolarlık Kriptoyu Geri Aldı

FTX

FTX, 5 milyar doların üzerinde parayı kurtarabildiğini açıkladı. Toplam borcun 10 Milyar$’dan fazla olduğu tahmin ediliyor.

Eski popüler borsa FTX’in iflas süreci, geçen yıl kripto endüstrisinde yaşanan en büyük olaylardan biriydi. Öyle ki gelen iflas ve devam eden dava süreci sektörü hala olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

Konuyla ilgili bir avukata göre, iflas eden kripto para borsası FTX “5 milyar dolarlık nakit ve likit kripto para birimini geri aldı.” Bununla birlikte, borsa hala “işlem geçmişini yeniden oluşturmak için çalışıyor” ve toplam müşteri açığı miktarı “hala belirsiz“.

Daha önce FTX’in toplam yükümlülüklerinin 8,8 milyar dolar olduğu açıklanmıştı. O dönemde kaynaklar, borsanın nakit ve likit dijital varlıklarının çok az olduğunu ve bilançosunda tahmini 8 milyar dolarlık bir açık olduğunu söylemişti.

FTX’in  kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, borsanın çöküşüyle ilgili hiçbir suçlamayı kabul etmedi. Amerika Birleşik Devletleri New York Güney Bölgesi Savcılığı, kayıp müşteri fonlarının “izini sürmek ve kurtarmak” ve borsanın çöküşüyle ilgili soruşturma ve kovuşturmaları yürütmek üzere bir FTX Görev Gücü oluşturmuştu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir