Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.309
% 1.88
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.309
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Coinbase, Japonya Operasyonlarını Sonlandırıyor

Coinbase

Coinbase, son günlerde yaptığı işten çıkarmaların ardından, yeniden yapılanma planları çerçevesinde Japonya operasyonlarını sonlandırmayı planlıyor.

Çoğu kripto borsası gibi Coinbase’de, ayı piyasasında hayatta kalmaya çalışıyor. Şirket daha önce yeniden yapılanma planının bir parçası olarak kısa süre önce çalışan sayısını %20 azaltacağını duyurmuştu. Borsa yeniden yapılanma planları çerçevesinde Japonya’daki operasyonların çoğunu kapatmayı planlıyor.

Coinbase yöneticisi Nana Murugesan, BNN Bloomberg’e verdiği bir röportajda Japonya’daki operasyonların çoğunun kapatılacağını söyledi. Murugesan, “Japonya’daki operasyonlarımızın çoğunu sonlandırmaya karar verdik, bu da Japonya’daki varlığımızdaki rollerin çoğunun ortadan kaldırılmasına yol açtı” dedi.

Borsa yetkilisi ayrıntılara girmezken, Japon şubesinde az sayıda çalışanın müşteri varlıklarının güvende olduğundan emin olmak için kalacağını belirtti.

Olası Her Seçenek Değerlendiriliyor

Murugesan, birleşme ve satın almalar hakkında yorum yapmazken, Bloomberg’e verdiği röportajda olası her seçeneği araştırdıklarını söyledi.

“Tüm seçenekleri dikkatle değerlendiriyoruz ve mevcut olduklarında daha fazla güncellemeyi ileteceğiz”

Coinbase, kripto ayı piyasasının ortasında işgücünü azaltan tek kripto ticaret platformu değil. 6 Ocak’ta Huobi de piyasa koşullarını gerekçe göstererek personelinin %20’sini işten çıkarmayı planladığını duyurmuştu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir