Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.994
% 3.13
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.994
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Son Çöküşü de Bilen Efsane: Bitcoin’in Sıradaki Seviyesi Bu!

Son Bitcoin çöküşünü bilen efsanevi kripto analisti Peter Brandt, Bitcoin’in 20 bin dolardan yeni alıcılar bulacağını söyledi.

Peter Brandt, Bitcoin için 20.000 doların güçlü olduğunu söylüyor

Yerinde tahminleri nedeniyle, Peter Brandt’ın adı son zamanlarda kripto manşetlerinde yer aldı. Son zamanlarda, Ethereum’un 1.000 dolara ulaşacağını doğru tahmin etti. Ardından Peter, 13 bin dolara işaret ederek Bitcoin’de tamamen düşüşe geçti. Son birkaç gündeki piyasa olayları, Bitcoin’in hedefine doğru ilerlediğini gösteriyor.

Şimdi, başka bir analitik tweet paylaştı. Bu sefer, Bitcoin’in önceki 2017 ATH’sinin yeniden test edilebileceğini iddia ediyor. Şu anda Bitcoin, 2017 ATH’den yaklaşık 1.000 dolar daha yukarıda, 21,348.89 dolardan işlem görüyor.

Önceki ATH’nin yeniden testi

Peter Brandt, bu seviyi tekrar test etmenin şu anda Bitcoin için iyi bir şey olacağını söylüyor. Analiste göre, düşüşün tersine dönmesi için bir şans olacak ve muhtemelen bir boğa koşusuna neden olacak. Özellikle piyasa aylardır serbest düşüşteyken, birçok yatırımcı boğa koşusunu bekliyor. Ayrıca, Bitcoin tüm piyasayı kendisiyle birlikte sürükleme eğilimindedir. Bu da diğer kripto paraların yatırımcıları için avantajlı olacak.

Birçok trader, şu anda BTC için en büyük desteğin 20 bin dolar bölgesi olabileceğini söylüyor.

Bugün Bloomberg’in en iyi analistlerinden biri olan Mike McGlone, 20.000 dolarlık Bitcoin’i bir önceki 5.000 dolar dibiyle karşılaştırdı. Azalan arz nedeniyle 20.000 doların BTC için iki yıl önce 5 bin dolar kadar iyi bir fiyat olduğunu düşünüyor. Fidelity’den üst dizey yöneticisi Jurrien Timmer ayrıca Bitcoin’in düşük değerli olduğuna ve aşırı satıldığına inanıyor.

Bitcoin için rahatlama rallisi

Ancak Peter, ATH tekrar testinin boğa koşusu ile sonuçlansa da kısa ömürlü olacağını vurgulamakta gecikmedi. Bunu “yardım rallisi” olarak nitelendirdi. Yardım ralliler kripto piyasasında yaygındır. Bu arada, böyle bir ralli, kısa ömürlü olmasına rağmen, dipten satın alanlara büyük fırsat verecek.

Son zamanlarda Brandt, Bitcoin’i 13 bin dolara kadar düşürebileceğini söyledi. Brandt ayrıca dün kripto yatırımcılarına “Para Yokken Ay Ne İyidir” diyerek sermayelerini korumalarını tavsiye etti. Coinmuhendisi.com olarak açıklamalarını bu makalede ele aldık.

On-chain veriler, 20.000 dolar için neler söylüyor?

Bitcoin, 20.067 doları en son Aralık 2020’de ziyaret etti.

Analiste göre 20.067 dolardan olası bir sıçrama, Fibonacci Retracement’ın temeli olan 25.000 dolara geri dönmesi için yeterli olacak. Ek olarak, uzun vadede, bireysel yatırımcıların yatırımlarını geri çekme ihtimali var. Özellikle gerçekleşen karlar, çöküşün ardından 19 ayın en düşük seviyesine düştüğünden beri.

Borsalardaki BTC arzı henüz bir artış görmedi, bu da yatırımcıların şimdilik satış yapmaktan kaçındığını gösteriyor. Bitcoin yakında toparlanmayı planlıyorsa bu iyi bir işaret.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir