Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.010
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.010
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Solar Token (SXP) Nedir?

Solar, kripto kart çözümü ve SXP tokenıyla tanınır. Kullanıcılar kripto varlıklarını günlük harcamalarda kullanabilir.

Swipe, 2019 yılında Joselito Lizarondo tarafından piyasaya sürüldü ve hızla büyüyen kripto kart sektöründe çeşitli kullanıcı özellikleri, güçlü sigorta poliçeleri ve cömert kart sahibi ödülleri sunarak dikkat çekmeyi başardı.

Binance, kripto borsası devi, Swipe‘ın başarısını fark ederek Haziran 2020’de şirketi açıklanmayan bir miktar karşılığında satın aldı.

Sonrasında Swipe, kendi kripto kart teklifinden vazgeçti ve Binance tarafından sunulan kripto kartın altında yatan uygulama programlama arayüzü (API) olarak hizmet vermeye başladı.

Bir uygulama programlama arayüzü (API), temel olarak iki farklı uygulamanın birbirleriyle iletişim kurmasına olanak tanır. Mesala Amazon üzerinde bir şey satın almak için PayPal kullanmak. İşte bunu bir API mümkün kılıyor.

Swipe‘ın iş odağı ve Binance‘in satın alınması nedeniyle SXP (Solar), tamamen topluluk odaklı bağımsız bir proje haline geldi.

Solar, kullanıcılara kripto varlıklarını günlük harcamalarda kullanma imkanı tanıyan bir kripto kart çözümü sunuyor.

Kullanıcılar Solar kartlarını herhangi bir yerde geleneksel kredi veya banka kartı gibi kullanabiliyorlar.
Ödeme sırasında, Solar token’ları aracılığıyla kripto paralarını fiat para birimine dönüştürme işlemi gerçekleştiriliyor ve işlem tamamlanıyor.

Solar (SXP) tokenı, Swipe platformunda yapılan işlemleri desteklemek amacıyla kullanılıyor.
Kullanıcılar SXP tokenları ile Solar DEX’de işlem yapabiliyor, ödüller kazanabiliyor ve platformun sunduğu diğer hizmetlerden faydalanabiliyorlar.

Ayrıca, Solar tokenları bazı hizmetlerde indirimler ve ayrıcalıklar elde etmek için kullanılabiliyor.

Dikkatinizi çekebilir: XinFin (XDC) Coin Nedir?

Solar, kullanıcıların platformda daha fazla etkileşime girmesini ve topluluğu teşvik etmeyi hedefleyerek, token sahiplerine çeşitli teşvikler ve avantajlar sunuyor.
Böylelikle, SXP tokenları, Solar ekosistemi içinde bir değer deposu haline gelerek kullanıcılar arasında takas edilebilir bir varlık olarak işlev görüyor.

Yol Haritası

YOL HARİTASI

Yakında yayınlanacak olan Solar Core 5.0 sürümü, birçok yeni özelliği ve geliştirmeyi içerecek. Bu bölümde en önemli değişiklikler yer alacak.
Yeni bir onay modeli ve Solar Sanal Makinesi (SVM) yanı sıra kullanıcı adı kaydı, izin verilen anahtarlar ve düğüm yönetimi gibi özellikler de sunulacak.

Solar Cüzdanı

SOLAR CÜZDANI

SXP coinlerinizi yönetmek ve SXP blockchain ile etkileşimde bulunmak için bir cüzdan oluşturabilirsiniz. Bu işlem, çoğu masaüstü ve mobil platformda mevcuttur ve oldukça kolaydır.

Solar Kartı

SOLAR KARTI

Solar Card, kripto debit kartları ve IBAN hesaplarının dijital ödemelerle birleştiği harika bir hizmet sunuyor. Artık kripto paraları günlük harcamalarda kullanabilir ve IBAN hesaplarıyla da diğer finansal işlemleri kolayca yönetebilirsiniz.

Solar Alım Satım

Solar Alım Satım

SXP, birçok farklı kripto para birimiyle işlem yapabileceğiniz bir seçeneğe sahiptir ve çeşitli borsalarda mevcuttur.

SXP Token Binance, BitGet, Kucoin, Mexc, Houbi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir