Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.040
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.040
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SEC ve Binance, Eeon’un Müdahale Talebini Geri Çeviriyor

SEC ve Binance, Eeon'un Müdahale Talebini Geri Çeviriyor

SEC ve Binance, Eeon‘un müdahale talebini reddediyor. Binance, CFTC dava reddini talep ediyor.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile kripto borsası Binance, “Eeon” adlı kuruluşun davada taraf olarak müdahil olma talebine karşı birlikte hareket etmektedir.

➮ İlk olarak, SEC ve Binance, Eeon’un müdahale talebini geçersiz sayıyorlar, çünkü Takas Yasası özel davacıların müdahale etmesini yasaklamaktadır.

➮ İkinci olarak, SEC, Eeon’un davaya katılımının savunma tarafıyla paralel olduğunu ve önemli bir etkisi olmayacağını öne sürüyor. Yani Eeon’un, mevcut davayı etkileme ihtimali düşük görülüyor.

➮ Üçüncü olarak, SEC ve Binance, Eeon’un müdahale için gerekli yasal şartları yerine getirmediğini belirtiyorlar. Bu nedenle Eeon’un müdahalesi, yasal açıdan geçerli değil.

Ayrıca, Eeon’un hem SEC’ye hem de Binance’a karşı talep ettiği tazminatın, çelişkili ve mevcut dava ile ilgisiz olduğu değerlendiriliyor.

🔶 İlginizi Çekebilir; Solar Token (SXP) Nedir?

Binance, ayrıca ABD Ticaret Malı Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) tarafından açılan davanın reddedilmesi için bir başvuru yapmış durumda. Binance, küresel kripto borsasının CFTC‘nin yargı yetkisi dışında olduğunu ve CFTC’nin CEO’su CZ’yi dava etme hakkının olmadığını savunuyor.

Binance CEO CZ

 

Ancak, CFTC ve Binance’ın cevaplarını sunmak için mahkemenin uzatılmış süreler belirlemesi nedeniyle, davanın reddedilme sürecinin gelecek yıla kadar uzaması bekleniyor.

Özetle, SEC ve Binance, Eeon’un müdahale talebini yasal gerekçelere dayanarak reddediyorlar ve aynı zamanda CFTC tarafından açılan davanın reddedilmesini talep ediyorlar. Mahkemenin süreci uzatması nedeniyle bu davalardaki gelişmeler gelecek yıla kadar sonuçlanmayabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir