Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.345
% 4.07
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.345
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Solana (SOL) Phantom Cüzdanı, Bir Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Solana’nın Phantom cüzdan, bir milyonun üzerinde aktif kullanıcıya ulaştı. Aynı zamanda SOL tüm zamanların en yüksek seviyesi 260 dolara ulaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Solana (SOL) yerel kripto para cüzdanı Phantom, Solana Blockchain’in popülaritesini artırmaya devam ederken bir milyondan fazla aktif kullanıcıya ulaştı. Bu durum sadece birkaç aydır piyasada olan bir cüzdan için etkileyici bir başarı olarak kaydedildi.

Phantom cüzdanı, kullanıcıların güvenli ve kolay bir şekilde Solana blok zincirinde token saklaması, göndermesi, alması, stake etmesi ve takas etmesi için çevrimiçi bir cüzdan olarak çalışır.

Solana ekosistemi, NFT ticareti için ikinci popüler blok zinciri haline geldi.

Phantom, Solana blok zinciri ve NFT ticareti için gidilecek cüzdan haline geldi. Cüzdan, kullanıcıların NFT platformlarında kolayca işlem yapmalarını sağlarken, NFT’lerini cüzdanda önizlemelerine de olanak tanır.

Solana blok zincirinde ikincil satışlar 500 milyon doların üzerinde bir hacim gördü. Bu istatistiğin en dikkat çekici kısmı, sadece üç ayda elde edilmiş olmasıdır.

Solana Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı

Solana ekosistemi pazarda büyük bir büyüme görmeye devam ederken, Solana (SOL) da fiyatta büyük bir artış gördü. SOL, piyasa değeri ile Cardano (ADA) ve Tether’i (USDT) geçerek dördüncü sıraya yerleşmeyi başardı. SOL, bir kez daha tüm zamanların en yüksek seviyesi 260 dolara ulaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir