Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.579
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.579
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Solana Mobile, İkinci Kripto Telefonunu Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor!

Solana Mobile, ikinci kripto telefonunu satışa sunmaya hazırlanıyor !

Solana , Saga’nın halefi, planlarla ilgili bilgisi olan bir kişiye göre, yeni donanıma sahip olacak ve daha uygun fiyatlı olacak.

Solana Mobile, ilk kripto odaklı akıllı telefonunun beklenmedik başarısından yola çıkarak ikinci bir telefon başlatmayı planlıyor, konuyla ilgili bir kişiye göre.

Yeni çıkacak telefon, öncülü Saga ile aynı temel özelliklere sahip olacak: yerleşik bir kripto cüzdanı, özel Android yazılımı ve kripto uygulamaları için bir “dApp mağazası” – ancak daha uygun bir fiyatta ve farklı bir donanımla, kişi dedi. Orijinal telefon, geçen yıl ilk başladığında 1000 dolar tuttu ancak zorlu satışların ardından fiyatlar düşmüştü.

Yeni Solana Mobile telefonu, mevcut Saga akıllı telefonları sınırlı tedariği için kıpkırmızı olan ikincil piyasayı sönümlemede yardımcı olabilir. Basın zamanında, fabrika kapalı bir Saga cihazı, eBay’de 3.200 dolara kadar teklif alıyordu, bu, beş hafta önceki fiyatından beş kat daha fazla.

O zamanlar Saga’nın destekçileri, kripto yatırıcılara ve NFT koleksiyoncularına yönelik bir mobil platform oluşturmayı amaçlayan deneysel telefonlarından vazgeçmeye hazırlanıyordu ancak varlığını haklı çıkarmak için yeterince büyük bir pazar bulmakta zorlandılar.

Bu durum, kripto yatırımcılarının telefonun, cihazın fiyatını fazlasıyla karşılayan BONK tokenlerine eşlik ettiğini fark ettikleri anda anında değişti. Bir haftadan az bir süre içinde Saga tükendi.

akip eden aylarda, Saga telefonlar sahipleri için kar paylarını arttırmaya devam etti. Tüm dünyada bulunan 15.000 telefon için çeşitli projeler, değerli tokenlar ve NFT’ler airdrop yaptı. Bu airdrop’lar, Saga etrafındaki topluluğu güçlendirdi ve daha fazla Solana geliştiricinin mobil uygulamalar oluşturmayı düşünmeye sevk etti.

Solana Mobile için bir temsilci, yorum talebine hemen geri dönmedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir