Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.357
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.357
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Sıradaki LUNA Denen Bu 2 Altcoin, Yeni Planları Duyurdu!

Tron ekosistemi, geçen hafta USDD stablecoin’in 1 dolarlık sabit değerini kaybettiğinde büyük bir darbe aldı. Bununla birlikte, kripto kredi platformu Celsius, Pazartesi günü yeninden yapılandırmaya odaklanmak için Twitter ve Reddit hesaplarını “duraklattığını” söyledi. LUNA ve UST’den sonra stablecoin’ler ve kredi platformları zor zamanlardan geçerken, kurucuları bunları planlıyor…

USDD yeni LUNA mı? Tron rezervlerini genişletiyor

Pazar günü, 0.95 doları geri kazanmadan önce stablecoin USDD fiyatı 0.93 dolarlık yeni dip gördü. Daha da önemlisi, USDD son bir haftada yaklaşık 19 milyon dolarlık piyasa değeri kaybetti. 13 Haziran’da 715 milyon dolardan şu anda 696 milyon dolara düştü. Bu esnada, LUNA-UST gibi fiyat sabitliğini kaybetmeye başladı.

USDD fiyat istikrarını sağlamak için TRON’un planları

USDD’nin dolar sabitliğini kaybetmesi ardından, Tron DAO yakın zamanda Blockchain’i desteklemek için rezervlerini artırmıştı. Geçen hafta TRON DAO, USDC arzını 300 milyon artırdı. Şu anda USDD’yi destekleyen toplam teminat değeri, 14.040 BTC ve USDC’de 1.08 milyar dolar dahil olmak üzere 2.34 milyar dolar. Şimdi Tron ekibi, USDD’nin istikrarının çoklu ana kripto para birimlerinin aşırı teminatlandırılmasıyla sağlandığını belirtiyor.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Tron, fiyat istikrarını sağlamak için bugün 10 milyon USDD satın aldığını duyurdu.

Celsius (CEL), sosyal medya hesaplarını durdurdu, para çekme işlemleri ne zaman devam edecek?

Kripto kredi platformu Celsius Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Twitter ve Reddit hesaplarını “duraklattığını” açıkladı. Bir blog yazısında, para çekme işlemlerine ne zaman devam edebileceği konusunda düzenleyiciler ve yetkililerle açık diyalog içinde olduğunu söyledi. Bu cephede, “süreç zaman alacak” dedi.

Yatırımcılar, LUNA benzeri bir olaydan endişeli

Celsius’un son duyurusunun ifadesine dayanarak, platformdan para çekme işlemlerinin süresiz olarak askıya alınması muhtemel. Raporlar, firmanın yeniden yapılandırma avukatları tuttuğunu bildiriyor. Ayrıca Citigroup’u yeniden yapılandırma konusunda mali danışman atadığını gösteriyor.

Yeniden yapılandırma, genellikle firmaların borçlularını iflas etmeden geri ödemenin yolunu bulmak için attığı ilk adımdır. Celsius’un birkaç yüksek kaldıraçlı kredisi bulunuyor. Bu nedenle Celsius’un müşterilerinin bu süreçte akıbeti henüz belirli değil.

Bu esnada, Lido Staked Ethereum (stETH) fiyatlarında düşüşteydi. Bu nedenle, LUNA çöküşünden etkilenen kripto kredi platformlarına bir darbe daha vurdu. Şimdi destek için büyük hissedarlar devreye giriyor.

LUNA krizini engellemek için büyük hissedarlar devreye giriyor

Celsius’un ana hissedarı olduğunu iddia eden Bnk To The Future, Celsius için bir kurtarma planını desteklediğini söyledi. CEO Simon Dixon, yayınladığı blog yazısında, Celsius için bir kurtarma planı hazırlamayı teklif etti. Firma, Celsius fiyaskosuna maruz kalan 1000’den fazla müşteriye sahip olduğunu söylüyor. Celsius’un iflas etmesi durumunda Dixon’ın kişisel maliyesinde bir darbe görebileceğini iddia ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir