Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.202
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.202
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Singapur, Binance ve FTX’e Karşı Tutumuna Yanıt Verdi

Singapur Para Otoritesi (MAS), iki farklı borsaya farklı davrandığına dair eleştirilere yönelik bir açıklama yaptı.

MAS, düzenleyicinin daha önce halkı Binance konusunda uyarmasından bu yana, iki firmaya farklı muamele yapıldığına ilişkin eleştirilerin ardından, Binance ve iflas eden FTX konusundaki tutumunu savundu.

Singapur, Binance ve FTX Tutumuna Açıklama Getirdi

Singapur Para Otoritesi (MAS), yaptığı açıklamada, iki borsa arasındaki açık farkın; Binance.com’un diğer teşviklerin yanı sıra Singapur doları cinsinden listeleme teklif ettiği ölçüde şehir devletindeki kullanıcıları “aktif olarak talep etmesi”, FTX’in ise talep etmemesi olduğunu söyledi.

MAS, FTX ile işlem yapan yerel kullanıcıları, varlıklarını farklı şirketlere aktararak veya FTX’in varlıklarını rezervlerle desteklemesini sağlayarak korumanın mümkün olduğuna dair “sorulara ve yanlış anlamalara” yanıt olarak, FTX’in ülkede lisanslı olmadığını yineledi. Ayrıca, düzenlenmemiş kuruluşlarla işlem yapmanın tehlikeleri konusunda yatırımcıları bir kez daha uyardı.

MAS, FTX krizinden çıkarılacak en önemli ders olarak şunları gösterdi:

“Herhangi bir kripto para biriminde, herhangi bir platformda işlem yapmak tehlikeli. Kripto para birimleriyle uğraşan müşteriler için herhangi bir koruma yok. Bütün paralarını kaybedebilirler.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir