Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.199
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.199
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Shrapnel ,Epic Games ‘de Listeleniyor !

Shrapnel , Epic Games 'de Listeleniyor !

Shrapnel“, daha büyük bütçeli, web3 video oyunları arasındaki rekabeti kızıştırarak, Epic Games Store’da piyasaya sürülmesiyle birlikte, özgün bir soluk getirmeye çalışan ve ana akıma girmeye çabalayan ilk başlık olma mücadelesi giderek yoğunlaştı.

Online oyun mağazası, 230 milyondan fazla oyuncuya sahip bir PC kullanıcı tabanına sahiptir.

Shrapnel“, “Star Atlas” ve “Illuvium” gibi diğer yüksek profilli, blockchain destekli video oyunlarıyla rekabet edecek, bu oyunlar da aynı şekilde “erken erişim” şeklinde mağazada bulunmaktadır. Oyunların ilk sürümleri genellikle “erken erişim oynanışı” sınıflandırması altında piyasaya sürülür, böylece şirketler başlık etrafında bir topluluk oluşturmayı ve aynı zamanda oyun deneyimini geliştirmeye ve ayarlamaya devam etmeyi mümkün kılar.

Shrapnel“i geliştiren oyun stüdyosu Neon Machine, oyunu distopik bir dünyada geçen bir “AAA birinci şahıs kurtarma atış oyunu” olarak tanıttı. Şirketin açıklamasına göre, başlık arkasındaki ekip Xbox ve Electronic Arts gibi tanınmış şirketlerin eski çalışanlarını içermektedir.

Geliştiriciler, erken erişim oyun anlayışlarını benzersiz buluyor. Neon Machine, “Geleneksel AAA oyun yayın takvimlerinin aksine, stüdyolar oyunlarını tamamen tamamlanana kadar topluluklarını oyun oynanışı ve tasarım konusunda karanlıkta bırakırken, ‘Shrapnel’, 2025’te ücretsiz oyunlarını başlatana kadar her geliştirme aşamasında topluluğunu içermekte” dedi.

Erken erişim oynanışının uygulanışı, oyuncuları doğrudan direksiyon başına geçiriyor ve bizi bir AAA birinci şahıs atış oyunu yapma hedefimize doğru yönlendirmemize yardımcı oluyor,” diyen Mark Long, daha önce HBO’nun dijital ürünler grubunu yöneten isim olarak “Shrapnel“in CEO’su olarak görev yapıyor.

Henüz hiçbir blockchain oyununun ana akım oyun dünyasında, yılda milyarlarca dolarlık bir sektörde sağlam bir yer edinmeyi başaramamış olmasıyla birlikte, Neon Machine, “Shrapnel“in erken dönemdeki ilgisini, oyunun gelişim aşamasını dikkate alarak sağlam bir şekilde görüyor. Şirket, Discord üzerindeki çevrimiçi topluluğunun 100.000‘den fazla üyeye sahip olduğunu belirtti.

Çevrimiçi toplulukları ölçmek, heves ya da oyun etkinliği için kesin bir gösterge olmayabilir, ancak “Illuvium” ve “Star Atlas“ın her birinin Discord sunucularına kayıtlı 170.000′den fazla üyesi olduğunu belirtmek önemlidir.

Geçen Ekim ayında “Shrapnel” ekibi, Polychain Capital’in liderlik ettiği bir Series A finansmanında 20 milyon dolar topladı. Griffin Gaming Partners, Franklin Templeton ve Brevan Howard Digital da yatırımcılar arasında yer alıyor. Proje, bir açıklamaya göre toplamda 37.5 milyon dolar toplamıştır.

Shrapnel“in yerel token’ı Shrap, CoinGecko’ya göre yaklaşık 68 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahiptir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir