Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.173
% 3.75
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.173
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Shiba’nın Fiyatı Coinbase’de Yüzde 50 Düşüş Yaşadı

Shiba Inu, fiyatını yaklaşık üçe katladıktan sonra Coinbase’de %50 fiyat düşüşü yaşadı. Son birkaç hafta memecoinler için kârlı geçti. Shiba fiyatı neredeyse %340 arttı. Ancak bu sabah Shiba Inu’nun fiyatı Coinbase’de önemli ölçüde düşüş yaşadı.

Shiba Inu’nun Fiyatı Coinbase Asya’da Düştü

Shiba Inu, Salı günü Asya’da erken saatlerde ABD borsası Coinbase’de %50 oranında düşerek fiyatlarda önemli bir düşüş yaşadı. Ancak bu düşüş geçici oldu ve fiyatlar hızla normale dönerek piyasada alışılmadık bir duruma işaret etti.

Düşüş, kripto para birimleri için dalgalı bir işlem seansının ortasında meydana geldi ve Shiba Inu, öncelikle Bitcoin tarafından yönetilen bir satışın kurbanı oldu. Coinbase’de SHIB 0,000044$’dan 0,000022$’a düşerken, Bybit ve Kraken gibi diğer borsalar ortalama 0,000036$’lık bir fiyat bildirerek Coinbase düşüşünün bir aykırı değer olduğunu gösterdi.

Bu tür keskin düşüşler tipik olarak, önemli bir satış emri bir borsadaki mevcut likiditeyi aştığında meydana gelir. Avrupa sabah saatleri itibariyle SHIB, Coinbase’de 1,2 milyon dolarlık bir piyasa derinliğine sahipti.

Bu gerilemeye rağmen SHIB, Coinbase’de son 24 saatte 1,7 milyar doları aşan hacimlerle güçlü bir alım satım faaliyeti gördü ve benzerlerini geride bıraktı. Coinbase, mevzuata uygunluğu nedeniyle kripto piyasalarına erişmek isteyen ABD merkezli perakende yatırımcılar için çok önemli bir platform olmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir