Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.867
% 1.67
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.867
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Shiba Inu’da Balina Hareketliliği: SHIB Ne Olacak?

Shiba Inu, Mayıs ayındaki feci performanstan sonra bile Ethereum balinalarından artan talep görüyor. Peki balina hareketliliği SHIB fiyatında beklenen toparlanmayı tetikleyebilir mi?

Shiba Inu (SHIB), temel desteğe ulaştıktan sonra yeni alıcılar buluyor

WhaleStats resmi Twitter hesabından alınan en son verilere göre, Shiba Inu, bazı yatırımcıların aktif olarak satın aldığı desteğe ulaştığı için balinalar arasında en aktif olarak satın alınan kripto paraların zirvesine geri döndü. Günlük Shiba Inu grafiğinin önerdiği gibi, token 0.000011 dolar yerel dip seviyesine ulaşma yolunda. Ne yazık ki SHIB yatırımcıları için bir noktada kısaca 0.000009 dolara düştü ve SHIB piyasasının Şubat 2022’den bu yana görmediği satış hacminde büyük bir artışa neden oldu.

Mayıs ayının başında, Shiba Inu, fiyatın yükselmesi için bir temel oluşturması gereken, ancak token üzerinde daha fazla düşüşe neden olan azalan üçgen grafik formasyonun altına düştü. Ardından Terra ekosisteminin çöküşü Bitcoin dahil neredeyse tüm kripto para piyasasında %30’u aşan ek kayıplara yol açtı.

Balinalar neden hala Shiba Inu’yu satın alıyor?

Shiba Inu’nun tüm zamanların en yüksek seviyesinden sonraki fiyat performansı, 0.0001 dolara kadar devam eden herhangi bir bireysel yatırımcı için tam bir felaketti ve bu da balinalar için SHIB’in karlılığını sıfıra yakın hale getiriyor. Büyük yatırımcılar kayıplarla karşılaştığında, varlıklar geri çekildiğinde veya geri çekilse bile kırılmak için pozisyonlarının ortalamasını alırlar. Balina adreslerinden gördüğümüz sürekli satın alma ‌ortalaması düşüyor.

Çeşitli yatırımcılar ve balinalar Shiba Inu’nun “sıfıra” düştüğünü görürken, balinalar ‌arzı üzerinde kontrolü yavaş yavaş ele geçirebilir. Ardından bir noktada Dogecoin’in ana rakibi olan meme token üzerindeki satış baskısını azaltabilir ve bu da aynı zamanda ATH fiyatından %80’in üzerinde değer kaybına yol açan faktördü. Yazım sırasında, Shiba Inu, 0.000015 dolara ulaşmaya yönelik başarısız bir girişimin ardından 0.000011 dolardan işlem görüyor.

Coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız, Shiba (SHIB)’dan gelişmelere bu bültenden ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir