Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.247
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.247
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Shiba Inu Yatırımcılarına Müjde: Devleri Geçip 1 Numara Oldu!

Shiba Inu (SHIB)’nun merkezi olmayan borsası ShibaSwap, CertiK’in en güvenli platformların yer aldığı lider panosunda zirvede yer aldı.  Popüler kripto güvenlik şirketi CertiK tarafından sağlanan sıralamada, ShibaSwap’ın 100 üzerinden 94 güvenlik puanı kaydettiği görüldü. Coinmühendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Shiba Inu, en güvenli platformlar arasında birinci!

CertiK, bugün erken saatlerde, “Shiba, Güvenlik Lider Tablosunda 1 numara oldu ve Twitter’da aynı gün trend oldu” dedi. En son sıralamaların ardından ShibaSwap, diğerlerinin yanı sıra Terra, Polygon, Binance tabanlı PankcakeSwap, Aave, 1inch Network, Decentraland dahil olmak üzere listedeki diğer önde gelen projelerin önünde yer alıyor. Gelişmeye tepki gösteren resmi Shiba Inu hesabı şu tweeti attı:

Vay canına! @CertiKCommunity’ye teşekkür ederiz!

Bir proje için güvenliğin önemi ne kadar fazla vurgulansa azdır. Son zamanlarda, bilgisayar korsanları, kullanıcıların likiditesini çalmak ve yatırımcıları büyük kayıplara uğratmak için çoğu platformdaki boşluklardan yararlandı. Geçen yıl boyunca, yetersiz güvenlikten yararlanan bilgisayar korsanları tarafından yüz milyonlarca dolar çalındı. Bazen bu yasadışı faaliyetler harici oyuncular tarafından yürütülürken, bazen de talihsiz olaylar proje ekibi tarafından “rug pull” şeklinde gerçekleştirilir.

SHIB ekibi, proje için sürekli çalışıyor

Geçen yıl piyasaya sürülen ShibaSwap, meraklıların SHIB, LEASH, BONE gibi farklı tokenları birbirleri için takas edebilecekleri Shiba Inu’nun merkezi olmayan borsasıdır. Shiba Inu tokenlarını birbirleri ile takas etmenin yanı sıra, projenin meraklıları platformu, projenin Shiboshi adlı non fungible (NFT) tokenını takas etmek için de kullanabilirler. Platform, Shiba Inu tarafından kripto projesini sadece bir meme coin olmaktan çıkarıp utility tokena dönüştürmek için başlatılan girişimin bir parçası.

Shiba Inu’nun kullanıcılara muazzam fayda sağlayan bir proje sunmasını sağlamak için gece gündüz çalıştığı belirtiliyor. Shiba Inu ekosisteminin sürekli gelişimi, kripto para biriminin yaygın olarak benimsenmesinde görüldüğü gibi, birçok kişide güven oluşturdu. Bugün erken saatlerde, bir SHIB balinası 11,9 milyon dolar değerinde 442 milyar SHIB satın aldı ve böylece Shiba Inu en büyük Ethereum cüzdanları tarafından satın alınan ilk 10 token arasında yer aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir