Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Komodo (KMD) Nedir?

Komodo (KMD) nedir? Komodo (KMD) Coin, Blockchain’de  çalışabilen uygulama yapma amacıyla piyasaya sürülmüştür. Komodo ağına bağlı bir kripto para birimidir. KMD Coin aynı zamanda kullanıcılarına gizlilik özelliği sunan merkeziyetsiz birBlockchain projesidir. KMD Coin sahibi yatırımcılar kendilerine özel bir blok zinciri inşa etme ve satış yapma imkanına sahip olurlar. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Komodo (KMD) nedir?

Projenin amacı; Komodo (KMD) Coin, kişilere kendi bankaları olma olanağını sağlar. KMD Coin, yatırımcılarına kripto para cüzdanını ve atomik takas DEX’ini aynı anda sunmaktadır. Ayrıca, kullanıcılar güvenli ve bir aracıya ihtiyaç duymadan yüksek gizlilikli cüzdanı üzerinden kripto yönetimi yapabilirler.

Yatırımcılar, KMD Coin’in hız ve düşük işlem ücretlerinden çok memnun kaldıklarını ve bu hız sayesinde bütün işlemlerin çok hızlı bir şekilde ve düşük işlem ücretiyle gerçekleştirdiklerini belirtiyorlar. KMD Coin, yatırımcılarına özelleştirilmiş işlemler sunan ve yatırımına da etki edebilecek kararlar almasına imkan sağlamaktadır. Ayrıca, DEX özelliklerini barındıran KMD Coin projesi, yatırımcılarına farklı ağlar arasında takas işlemleri yapma imkanı tanımaktadır. Öncelikle, DEX (Decentralized exchange)’in ne olduğuna kısaca bir bakalım.

Merkeziyetsiz borsa (DEX) nedir?

DEX olarak güvenli ve bir aracıya ihtiyaç duymadan gerçekleşmesine izin veren bir kripto para borsasıdır.

Komodo (KMD) Avantajları ve Dezavantajları

  • Komodo (KMD) Coin, yatırımcılarına kendilerine özel bir blok zinciri ve satış yapma imkanı sunar. Bu sayede yatırımcılar kendi bankasını oluşturabilir.
  • KMD Coin, alım-satım işlemi ve cüzdanlar arası sınır ötesi süresi hızlı bir şekilde gerçekleşebilmektedir.
  • KMD Coin, takas ve transfer işlemlerinde çok düşük komisyon ücreti tahsil etmektedir.
  • Komodo (KMD) Coin’in tek dezavantajı ise yatırımcılar arasında kazanç eşitsizliğidir. Kendi blok zincirini oluşturabilen ve bilgi sahibi olan kişiler daha fazla kazanç elde edebiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir