Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.486
% 3.03
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.486
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Shiba Inu (SHIB) Token Binance Borsasında listeleniyor!!!

Bank Of China Files Patent For New Blockchain Scaling Solution

Dünyaca ünlü kripto para alım satım platformu Binance, inovasyon alanında son zamanların popüler kripto parası Shiba Inu’yu (SHIB) listeleyeceğini duyurdu.

Yapılan yeni bir açıklamaya göre Binance, SHIB’i İnovasyon Bölgesinde listeleyecek ve SHIB/BUSD ve SHIB/USDT alım satım çiftleri kullanılacak. TSİ 14:00’da SHIB trade’i başlamış olacak.

Shiba Inu(SHIB) Token Nedir?

Shiba Inu, Dogecoin’e benzer şekilde temalı bir kripto para birimidir. Bununla birlikte, Shiba Inu jetonu, köpek temalı muadilinden çok daha fazlasını yapmaya çalışıyor. Token, Ethereum’un sağlam ağından yararlandığı için, token tarafından yönlendirilen canlı bir DeFi ekosistemi olmayı planlıyor .

Shiba Inu tokenleri, Shiba Inu’nun “ShibaSwap” platformunda kullanılacak, burada kullanıcılar tokenlerini stake ödülleri yoluyla faiz için stake edebilecekler. Ayrıca, Shibaswap’ın piyasaya sürüldükten sonra fungible olmayan tokenleri (NFT’ler) platformlarına entegre etme planları da var. Hepsi bir arada, Shiba Inu’nun platformuna özgü 3 farklı token olacak: Shiba Inu (SHIB), Leash (LEASH) ve Bone (BONE).

  • Shiba Inu hakkında çok az şey biliniyor, bu yüzden meşru olup olmadığını bilmek zor.
  • Web sitesine göre, bunlar kripto para belirteçleri ve kullanıcıların trilyonlarca token tutmasına izin veriyor.
  • Shiba tokenleri, kendi merkezi olmayan borsası olan ShibaSwap’de listelenir ve teşvik edilir.
  • Jetonlar , son zamanlarda popülaritesini artıran Dogecoin ile aynı özelliği taşıyor.
  • Hargreaves Lansdown’da kıdemli yatırım ve piyasa analisti olan Susannah Streeter, The Sun’a şunları söyledi: “Shiba Inu madeni parası, Dogecoin’e parasının karşılığını vermek için yaratılmış gibi görünüyor.
  • “Meme haline gelen aynı köpeği içeriyor ve Dogecoin’in bir şakayı para kazanma makinesine dönüştürme başarısını taklit etmeyi amaçlıyor.”
  • Bu, bir yatırım yaparken meşruiyetini düşündüğünüzde dikkat etmeniz gereken bir şeydir.
  • Shiba token web sitesi şöyle dedi: “DOGECOIN KILLER lakaplı bu ERC-20 token bir kuruşun altında kalabilir ve yine de Dogecoin’i kısa bir süre içinde geride bırakabilir (nispeten konuşursak).”

Shiba Inu’nun Kısa Tarihi

İlk coin olan Shiba Inu token (SHIB) Uniswap’te listelendi ve aslında hiçbir şeyden işlem görmeye başladı. 8 Mayıs’ta Shiba, Elon Musk’ın Cumartesi Gecesi Canlı skeçinin aynı gün yayınlanacağı beklentisiyle% 300’ün üzerinde yükseldi. 

Shiba ekosisteminde piyasaya sürülen ilk token olan Shiba Inu token, Uniswap üzerinden satın alınabilir. Toplam arzın% 50’si Shiba kurucuları tarafından merkezi olmayan borsa Uniswap’e verildi ve geri kalanı Vitalik Buterin – Ethereum vizyoneri onuruna yakıldı. Bu tür bir teklif, kurucuların jetonu merkezi olmayan bir değişim yoluyla serbest bıraktıkları bir ilk DEX teklifi (IDO) olarak bilinir.

Shibaswap platformunun lansmanının ardından, Shiba Inu tokenleri, platformdaki başka bir kripto para birimi için “kazmak” için Shibaswap’ta stake edilebilir: kemikler. Bones, “Dogecoin Katili” olarak lanse ediliyor ve tek bir kemiğin fiyatının ne kadar yükselebileceğini söylemek mümkün değil.

Son jetonları “tasma” olarak adlandırılır ve şu anda var olan en istikrarsız stabilcoin’dir. Stablecoinler, en yaygın olarak ABD doları olmak üzere diğer değerlere sabitlenmiş kripto para birimleridir. Dolara sabitlenmek yerine Leash, DOGE’un fiyatına sabitlenmiş ve bu da onu oldukça istikrarsız hale getiriyor.

Shiba Inu(SHIB) Tokenleri Ne Kadar Riskli?

Yatırım yapmak her zaman bir risktir, ancak kripto para birimine yatırım yapmak ÇOK değişken oldukları için daha da yüksek bir risktir, bu nedenle nakit kaybetmeye hazırlıklı olmalısınız.

Mevcut pazardaki talebe ve arza bağlı olabileceğinden, kriptoasestleri tekrar nakde dönüştürebileceğinizin garantisi de yoktur. 

Ayrıca, ücretler ve masraflar, yasal düzenlemelere tabi yatırım ürünlerinden daha yüksek olabilir. 

Kripto para firmaları, diğer finans firmalarında olduğu gibi düzenlenmez. Bu, işler ters giderse herhangi bir korumaya sahip olmayacağınız anlamına gelir.

Bayan Streeter, “Yatırımcılar, kripto para birimlerinde alım satım işlemine son derece dikkatli davranmalı ve yatırım portföylerinin sınırlarına sadece kaybetmeyi göze alabilecekleri parayla girmelidir.” Dedi.

DeVere Group CEO’su Nigel Green şunları ekliyor: “Test edilmemiş kripto para birimlerine yatırım yapmadan önce son derece dikkatli olunmalıdır.

“Fiyat dalgalanmalarının vahşi olması beklenebilir ve yatırımcıların yanma riski meşru bir risk var.

“Son teknoloji ile çalışan ve diğer değerli özelliklerin yanı sıra altın gibi kıtlık değeri veren sınırlı bir tedariğe sahip olan Bitcoin ve görünüşte hiçbir değeri olmayan bilinmeyen dijital jetonlar arasında büyük farklar var.”

Shiba Inu(SHIB) Token Nasıl Alınır?

SHIB Token Dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu olan binance aracılığıyla SHIB/USDT,SHIB/BUSD paritelerinde işlem yaparak alınabilir. BİNANCE KAYIT

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version