Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.457
% 0.46
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.457
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Shiba Inu (SHIB) Google Aramalarında Düşüş Eğilimine Geçti

Google Trends verilerine göre, dünya çapında, son bir ayda, Shiba Inu Google aramaları en düşük seviyede gösteriyor. SHIB’nin fiyatı 8 Ekim’de 0.00008616 dolar seviyesinde yaptığı ATH’den %50 daha düşük seviyede. Shiba Inu Hype’ı bitti mi?

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto para endüstrisindeki eğilimler oldukça hızlı bir şekilde değişme gösteriyor. İnsanların dikkati bir anda belirli bir kripto varlığa gidebilir, ancak aynı hızla da kaybolabilir.

Son birkaç ayın en popüler kripto varlıklarından olan Shiba Inu için durum böyleydi. SHIB o kadar popüler olmuştu ki, her yerdeydi.

Akıllara durgunluk veren fiyat artışlarından, dalgayı yakalamak için gemiye binmeye çalışan farklı şirketlere kadar, Shiba Inu’nun adı sadece kripto para medya kuruluşlarında ve Twitter’da değil, aynı zamanda daha geleneksel medyada da tartışılmaya başlanmıştı.

Ancak şimdi durum değişti. SHIB’nin fiyatı düştü, varlığa olan talep azaldı.

Shiba Inu’nun Zirveye Yükselişi

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, yalnızca DOGE’ye odaklanmış olsa da, bazı yatırımcılar, orijinal meme tokenin neredeyse 1 dolardan fazla olacağını düşündükleri için hızlı kazanç vaadiyle alternatif meme coinlere bakmaya başladılar. Bu durum Shiba Inu’nun “Dogecoin katili” olarak adlandırılmasına ve zirvelere çıkmasına sebep oldu.

Shiba Inu’nun adı Eylül ayı sonlarında yeniden popülerlik kazanmaya başladı. Proje, bir NFT koleksiyonu başlatarak, tüm haberlerde gündemde yer almaya başladı. Yine de en çok tartışılan kısım SHIB’nin fiyatıydı. Birbiri ardına rekorlara yükselen bir grafik sergiliyordu. Beklendiği gibi, 2021 yatırım getirisi bir noktada %100.000.000’u (yüzde yüz milyon) aştığı için tartışmasız yılın en başarılı yatırımı oldu.

Çeşitli ticaret platformları, SHIB’i listelemek için acele ediyordu. Şirketler meme tokeni promosyon kampanyalarına ekliyorlardı. Yatırımcılar projeyle ilgili bir sonraki çığır açan haberleri okumak için can atıyorlardı.

Ama şimdi durum değişti gibi görünüyor.

Heyecan Bitti mi?

Shiba Inu ile ilgili olarak, yetkililer, yatırımcıları hızla artan fiyat konusunda dikkatli olmaya çağırdı. Çünkü hype ortadan kalktığında fiyat düşebiliyor. Google Trends verileri, dünya çapındaki “Shiba Inu” aramalarının Ekim ayının sonunda zirve yaptığını ve o zamandan sonra düştüğünü gösteriyor. “SHIB Satın Al” aramasında da durum benzer bir seyir izliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir