Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.235
% 4.00
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.235
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Christie’s, OpenSea ile Ortaklık Kurdu

Ünlü müzayede evi Christie’s, NFT müzayedeleri düzenlemek için OpenSea ile ortaklık kurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

NFT dalgası yavaşlamış gibi görünse de önde gelen isimlerden NFT hamleleri gelmeye devam ediyor. Christie’s dün, dünyanın en popüler NFT pazar yeri olan OpenSea’de zincir üstü NFT müzayedeleri düzenlemeyi planladığını duyurdu.

Duyuruya göre “Christie’s X OpenSea” müzayedesi 1 Aralık’ta başlayacak. 3 Aralık’a kadar taramaya açık olacak ve 4’ünde teklifler verilecek ve 7’sine kadar devam edecek.

İlk koleksiyon, Christie’s Dijital ve Çevrim İçi Satışlar Başkanı Noah Davis ve küratör Ronnie Pirovino tarafından bir araya getirilen “son teknoloji koleksiyon ürünleri” koleksiyonunu içeriyor. Öne çıkan sanatçılar arasında ise Andre Oshea, Alpha Centauri Kid, Ash Thorp, Baeige, Blake Kathryn, DotPigeon, EtherRock, FriendsWithYou, Fvckrender, GMUNK, Joshua Davis, KESH, Krista Kim, Maciej Kuciara, Mad Dog Jones, Olive Allen, Oseanworld, Recur, Tom Sachs, Victor Mosquera ve WhIsBe yer alıyor.

Müzayedenin Cristie’s’deki NFT satışları için yeni bir dönemin başlangıcı olacağını umduğunu söyleyen Davis konu hakkında şunları söyledi:

“Bu işbirliği ile Christie’s markasını cesurca blokzincirine taşıyoruz. OpenSea ile olan işbirliğimiz, uzman küratörlüğümüzü ve prestijli kaynağımızı merkeziyetsizliğin rahatlığıyla birleştirmemizi sağlıyor.”

Christie’s, geçtiğimiz Mart ayında Beeple’ın rekor kıran 69 milyon dolarlık NFT’sinin satışını gerçekleştirmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir