Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.034
% 0.53
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.034
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Shiba Inu (SHIB), Artışın Ardından Günlük İşlem Hacmine Göre İlk 5 Kripto Arasına Girdi

Düzeltmenin ve konsolidasyonun ardından Shiba Inu’nun fiyatı yaklaşık %50 oranında düştü ancak tekrardan %40 oranında değer kazanmayı başardı. SHIB bu artışıyla birlikte en çok işlem gören kriptolar arasında girdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Shiba Inu, Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile birlikte CoinMarketCap’te günlük işlem hacmine göre ilk beş arasında yer aldı. Alışılmış bir biçimde USDT, 76 milyar dolarlık işlem hacmiyle listenin ilk sırasında yer alıyor. Shiba Inu, son 24 saat içerisinde 12,2 milyar dolarlık işlem hacmine ulaşmış durumda.

Shiba Inu, dalgalı yapısına rağmen yatırımcıların ilgisini çekmeyi sürdürüyor. Zincir üstü verilere göre kısa vadeli sahiplerin yüzdesi genellikle oynaklık faktörü olarak kabul edilen %40’a ulaşmış durumda. Kısa vadeli yatırımcıların sayısının artmasıyla beraber, piyasada bir satış baskısı yaşanması muhtemeldir.

SHIB, yazı kaleme alındığı sırada CoinMarketCap verilerine göre 0.00005969 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir