Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.571
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.571
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Shiba Inu, Milano Moda Haftası’nda Sahne Alacak

John Richmond, Shiba Inu (SHIB) iş birliğiyle gerçekleştireceği özel etkinlikten görüntüler paylaştı.

Shiba Inu ekibi, Mart ayında İtalyan moda markası John Richmond ile ortaklık yapacağını duyurmuştu. Ardından John Richmond, NFT şeklinde bir moda koleksiyonu sunacağı ve koleksiyonun Milano’da sergileneceği detaylarını paylaştı. Moda tasarımcısından Shiba Inu ile ilgili yeni bir paylaşım daha geldi.

Shiba Inu, Moda Etkinliğinde Boy Gösterecek

John Richmond, meme token Shiba Inu ile son iş birliğini tanıtmak için bir video klip paylaşımı yaptı.

Shiba Inu NFT’si şeklinde bir profil fotoğrafı kullanan John Richmond’un Twitter hesabından etkinlikle ilgili ilgi çekici bir klip yayınlandı.

Fütüristik video klipte, Shiba Inu logosunun ve çölün ortasında bir yılanın önünde duran John Richmond kıyafetleri giymiş mankenler görülüyor. Arka planda ise dev bir hoparlör ve gitar yer alıyor. Projede, Kate Moss ve David Bowie gibi ünlü isimler de bulunuyor.

Richmond tarafından oluşturulan ve Legends Live Forever olarak adlandırılan koleksiyon, bazıları daha önce gösterilmiş olan toplam 10 bin NFT parçası olarak sergilenecek.

John Richmond, 20 Eylül’de başlayan Milano Moda Haftası’nda yer alması beklenen Shiba Inu’dan ilham alan özel çalışmanın önümüzdeki günlerde sergileneceğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir