Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.809
% 4.13
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.809
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Shiba Inu, Gizlilik Tabanlı Bir Blockchain Geliştirmek için Yatırım Aldı

Shiba Inu

Ethereum tabanlı ekosistemi ve SHIB token’ıyla tanınan Shiba Inu, gizlilik odaklı bir blok zinciri geliştirmeyi amaçlayan bir token satışında 12 milyon dolar topladı. Shibarium katman-2 ağının üzerine inşa edilen yeni ağ, kullanıcılar için gelişmiş gizlilik özellikleri vaat ediyor.

Bağış toplama turuna katılan yatırımcılar, yeni blok zincirinin yaklaşmakta olan yardımcı programı ve yönetişim jetonu TREAT’ten 12 milyon dolar değerinde satın aldı. Yatırımcılar arasında Animoca Brands, DWF Ventures, Polygon Ventures ve diğerleri gibi önemli isimler yer alıyor.

Token satışı, Panama merkezli bir ekosistem geliştirme firması olan Shiba Inu Mint S.A. tarafından kolaylaştırıldı. Etkileyici yatırımcı listesi, Shiba Inu’nun gizlilik odaklı blok zinciri teknolojisine yönelik girişimine yönelik önemli ilgi ve desteği vurgulamaktadır.

Bu bağış toplama çabası, Shiba Inu’nun Shibarium’dan yararlanarak gizlilik odaklı bir ağ geliştirmek için kriptografi şirketi Zama ile işbirliği yaptığını gösteren Şubat ayı raporlarını takip ediyor. Yeni ağ, geliştiricilerin güvenilmeyen alanlardan gelen verileri şifre çözme olmadan kullanmalarını sağlayan bir gizlilik aracı olan Tam Homomorfik Şifreleme (FHE) kullanacak.

Piyasadaki dalgalanmalara rağmen SHIB, son 24 saat içinde %2,2’lik bir artış yaşadı. Yaklaşık 16 milyar dolarlık piyasa değeriyle SHIB, kripto para dünyasında önemli bir oyuncu olmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir