Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.789
% 4.36
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.789
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Shiba Inu Devasa Ortaklığı Duyurdu: İşte Ayrıntılar…

Mevcut piyasa düşüşünde Shiba Inu (SHIB) yatırımcılarını sevindirecek bir haber geldi. Meme tokenin geliştirici ekibinden Shytoshi Kusama, dün paylaştığı tweet dizinde büyük bir NFT ortaklığını müjdeledi. Ancak, ayrıntı ve tarih hakkında bilgi verilmiyor…

Shiba Inu dev markayla ortaklığını duyurdu

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Shiba Inu’nun gizemli geliştiricisi Shytoshi Kusama, anlaşmaya varılması taktirde meme token için dev haberlerin kapıda olduğunu söylemişti. Tweetlerde “şimdi sahayı hazırlıyoruz” ve “görünüşe göre İtalyanca öğrensem daha iyi” gibi imalarla şimdi anlaşılan küçük spoilerlar verilmiş. Duyuruya göre Shiba Inu, lüks İtalyan otomobil markası Lamborghini ile ortaklık kuruyor.

Lamborghini, meme token ile ortaklığa dair henüz basın açıklaması yapmasa da, Twitter hesabında “ToTheMoon” etiketli bir NFT lansmanı gözüküyor. 20 Ocak’ta yayınlanan 21 saniyelik videoda, “İlk NFT’miz geliyor. Hazır olun. NFTPRO” yazıyor. SHIB lideri Shytoshi Kusama, daha önce Twitter üzerinden anlaşmaya varıldığı takdirde kripto piyasasını sarsabilecek büyük bir fikri Shiba Inu Çekirdek Ekibine ilettiğini belirttiğini bildirmişti. Meme token bunun dışında 2022’ye planlanan “büyük sürprizlerle” topluluğunu canlı tutuyor.

SHIB geliştiricisi Shiba Inu ekosistemindeki büyük hazırlıkları paylaşan bir tweette attı. Görünüşe göre meme topluluğu NFT alanında büyük çalışmalar yürütmek istiyor. Aralık ayında yapılan bir soru-cevap oturumunda, Discord moderatörü Queenie, fazla ayrıntı vermeden 2022’de büyük sürprizlerin beklediğini ima etti. Yeni yılın ardından, topluluk sürprizin ne durumda olduğunu sorunca, Queenie duyurunun “gelen” olarak kaldığını ve ekibin olabildiğince çabuk üzerinde çalıştığını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir