Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.612
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.612
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Shiba ekosisteminde yeni Metaverse tanıtıldı: SHIB yakımı 3 katına çıktı

S 2020 yılında şaka temalı kripto paraların piyasa varlığını göstermeye başladığı dönemlerde Shiba Inu, Dogecoin’e önemli bir rakip olarak öne çıkartıldı. Bugün ise Shiba, bir ekosistem haline gelerek geliştirilmeye devam ediyor.

Shiba ile gili son gelişme ise hem ekosistem için hemde SHIB fiyatı olumlu bir haber. Shiba geliştiricileri, SHIB Metaverse merkezinin konsept çizimlerini renkli olarak yayımlarken bu, toplulukta heyecana neden oldu. Bununla birlikte SHIB token yakımı faaliyetlerinin de son sürat devam etmesi diğer olumlu gelişme olarak duruyor. Son 24 saatte 165 milyon SHIB yakıldı. Bu rakam, yakın miktarının yüzde 400 arttığını gösterdi.

Ekosistemi geliştirmek için önemli adımlar atan ekip, bu hafta ayrıca Shibburn Radio projesi kapsamında önemli bir uygulama hazırladıklarını duyurdu. Bu uygulama, yapılan açıklamaya göre milyarca SHIB tokeni yakımına yardımcı olacak.

SHIB Metaverse merkezinin konsept çizimi yayımlandı

Shiba’nın resmi Twitter hesabında Rocket Pond adında yeni bir Metaverse konspetinin tanıtılması toplulukta heyecan yarattı. Daha önce ise WAGMI Temple adı verilen başka bir Metaverse merkezi gösterilmişti. Bu tür merkezler, SHIB Metaverse’ünde yüksek değere sahip satılmak üzere kilitli sanal arazi alanları olarak geliştiriliyor. Daha önce açıklandığı üzere Metaverse’te 100.600 sanal arazi olacak. Bu alanlar arasında 35.431 parçanın satılacağı açıklanırken kalan kısımı rezerv olarak kalacak. Şimdiye kadar ise 20.000’e yakın sanal arazinin satıldığı bildiriliyor.

Shiba Inu geliştiricisi: “Heyecan yaratmak için değil geliştirmek için çalışıyoruz”

Shiba Inu’nun lider geliştiricilerinden Shytoshi Kusama, ekibin, Shiba Inu’nun organik büyümesine yardımcı olacak faydalı ürünler ve platformlar oluşturmaya odaklandığını söyledi.

Shiba Inu’nun Discord kanalında açıklama yapan Kusama, ekibin asla heyecan peşinde koşmadığını sadece ekosistemi büyütmek için mücadele ettiğini söylerken yeni ortaklıklar konusunda bazı ipuçları verdi.

Şu an Shiba Inu ekibi, birçok projeyi bir arada yürütmeye çalışıyor. Son zamanlarda Metaverse alanına eğilen ekip, aynı zamanda oyna kazan (P2E) sektöründe var olmak isterken bir katman-2 Blockchain hizmeti konusunda da çalışmalar sürüyor.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir