Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.981
% 6.66
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.981
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

SHIB ve Bu 8 Altcoin’e Dikkat: Twitter’da Patlama Yaşıyorlar!

CryptoRank tarafından sağlanan sosyal medya verileri, Twitter kripto topluluğunun en fazla bahsettiği altcoin projelerini ortaya çıkarıyor. Güncel verileri Coinmühendisi.com okuyucuları için derledik…

Twitter’da en çok bahsedilen altcoin projeleri

Shiba Inu, topluluk açısından Dogecoin (DOGE) ve Baby DogeCoin’den (BabyDoge) daha iyi performans göstererek bu hafta Twitter’daki en popüler beşinci kripto para birimi oldu. Kripto para piyasasına dair veri toplama ve analiz aracı olan CryptoRank, bu hafta Twitter’da en çok bahsedilen 10 kripto para birimin listesini yayınladı. Verilere göre BTC ve ETH başı çekerken, ilerleyen sıralarda Cardano ve Rarible (RARI) gibi popüler altcoin projeleri görülüyor.

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Pancake (CAKE)
  • Tezos (XTZ)
  • Shiba Inu (SHIB)
  • Dogecoin (DOGE)
  • Baby Doge Coin (BabyDoge)
  • Cardano (ADA)
  • SafeMoon (SFM)
  • Rarible (RARI)

Veriler incelendiğinde, bu hafta Twitter kullanıcılarının Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve PancakeSwap (CAKE) hakkında diğer kripto para birimlerinden daha fazla bahsettiği keşfedilebilir. Twitter topluluğu Bitcoin’den 3.36 milyon kez alıntı yaparken, Ethereum ve PancakeSwap sırasıyla 806.761 ve 447.662 kez tartışıldı.

Twitter kripto topluluğu meme coin’leri yakından takip ediyor

Shiba Inu, Dogecoin ve Baby DogeCoin en popüler paralar arasında. Bu hafta Shiba Inu, Twitter’da 344.631 yorum alarak onu ağdaki en popüler beşinci kripto para birimi haline getirdi. Dogecoin 316.195 tweet ile listede 6. sırada yer alırken, Baby DogeCoin 240.729 tweet ile 7. sırada yer alıyor. Shib ekibinin son zamanlarda moda sektörüne “John Richmond’un İtalya merkezli şirketi” ile girdiklerini açıklamasının bir sonucu olarak Shib, Twitter’daki en popüler beşinci kripto para birimine yükseldi.

SHIB ekibi, muazzam ittifaklarının duyurusunu iyi zamanladı ve İtalya’nın moda haftasının son günü ve Paris Moda Haftası’nın ilk günü olan 28 Şubat 2022’de duyurdu. Ayrıca, John Richmond kısa süre önce İlkbahar Yaz Koleksiyonu 2022’yi tanıttı ve İtalya’da moda etkinliklerine ev sahipliği yapacak ve Shiba Inu hızla büyük bir görünürlük kazanmasını sağlayacak. SHIB ve John Richmond, İtalya’nın Milano kentinde moda sergiler düzenlemeye hazırlanıyor ve bu işbirliği sayesinde 10.000 Richmond ve Shiba Inu NFT’sinin piyasaya sürülmesi planlanıyor. Buna ek olarak, hazır giyim markası dünya çapında butik koleksiyonlarda satılabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir