Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.165
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.165
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bu NFT Coin’i Tek Günde Yüzde 2.600 Yaptı! Sebebi Nedir?

Kripto para piyasası, Rusya ile Ukrayna arasındaki jeopolitik gerilimlerin son birkaç hafta içinde kötüleşmesi nedeniyle zor zamanlardan geçiyor. Çalkantılı zamanların ortasında, küresel kripto piyasası değeri geçen gün %4,3 düşüş kaydettiğinde, bir kripto para birimi yazı yazılırken %2.614,52 değer kazandı. CoinMarketCap verilerine göre, yazım sırasında Star Wars Cat (SWCAT) 0.00004008 dolardan işlem görüyor. NFT coin neden yükseldi? Projeye devam attıktan sonra bu soruyu cevaplayalım…

Star Wars Cat (SWCAT) nedir?

Resmi web sitesine göre, Star Wars Cat (SWCAT), NFT coin konsept geliştirme ve bir rol yapma oyunudur (RPG). Temel Blockchain kullanılarak, Blockchain’deki varlıklar, diğer işlevlerin yanı sıra üretilir, toplanır, yayılır ve geliştirilir. Star Wars Cat, dağıtılmış bir ağa sahip ve eşler arası (P2P) işlemleri yürütmek için Blockchain teknolojisini kullanıyor. Resmi web sitesi, oyuncuların üçüncü bir taraf olmadan değiş tokuş yapabileceğinden ve iletişim kurabileceğinden bahsediyor.

Bir NFT ürünü olarak, Star Wars Cat platformu benzersiz kedilerden oluşuyor ve her bir kedi serisi, bir sanatçı ekibinin işbirliğiyle üretilir. Ayrıca, NFT kedi, kedi metaverse oyununa katılabilir ve çiftlik madenciliği, iletişim ve eğlenceye katılabilir.

SWCAT, Star Wars Cat’in yerel kripto para birimi ve SWCAT ekosistemi altındaki tüm ticaret ortamlarında kullanılabiliyor. Toplam SWCAT token arzı 10 milyar ve maksimum arzı 233.6 milyon. CoinMarketCap verilerine göre, Star Wars Cat, kendi bildirdiği 212,7 milyon dolaşım arzına sahip. Kripto para birimi, PancakeSwap (V2) ve Decoin gibi kripto para borsalarında listeleniyor.

NFT coin Star Wars Cat’in resmi Twitter hesabı askıya alındı

Kripto para birimi oldukça değişken bir piyasadır ve daha az bilinen kripto para birimlerinin büyük fiyat artışlarına dikkatle yaklaşılmalıdır. Özellikle, büyük fiyat artışının belirgin bir nedeni yoktu. NFT coin fiyatının önemli ölçüde arttığı ve ardından kısa sürede kaybolduğu çok sayıda örnek oldu. Star Wars Cat’in resmi Twitter hesabı, bir hesap mikro blog platformunun kurallarını ihlal ettiğinde ortaya çıkan askıya alındı. Coinmühendisi.com olarak aktardığımız NFT haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir