Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.252
% 3.58
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.252
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

SHIB Short’ları Patladı! SHIB Geliştiricisi: Pump-Dump Değil!

Shiba Inu (SHIB), son 24 saat içinde %5’in üzerinde büyürken binlerce short pozisyonu patlattı. SHIB geliştiricisi, meme token’in pump and dump işlevi görmediğini söylüyor.

SHIB geliştiricisi: Biz pump and dump’cı değiliz

Shiba Inu’nun baş geliştiricisi, bugün Twitter’dan Shiba’nın pump and dump işlevi görmediğini vurguladı. Bir kullanıcının “SHIB neden pump’lamıyor” sorusuna, Shytoshi Kusama “biz pump and dump’cı değiliz” şeklinde yanıt verdi. Meme token piyasası irili ufaklı sınırsız projeyi barındırdığından, Shiba ekibi taklit kriptolardan ayrılmak istiyor. Ekibin daha öncede bu konuda benzer açılmaları olmuştu.

Shiba Inu ekibi, SHIB’i sadece bir meme token olmaktan uzaklaştırıyor

Geçen yılın boğa koşusunun öncülerinden Dogecoin’den sonra piyasa binlerce yeni meme token gördü. Bunların ilk örneklerinden olan Shiba Inu, neredeyse Dogecoin kadar başarılı olmayı başardı. Şimdi, Shiba Inu ekibi, meme token’in değerini göstermek DEX, metaverse ve DeFi gibi alanlarda projeler geliştiriyor. Ayrıca oyunlar ve John Richmond markalarla ortaklıklar kurmak için çalışıyorlar. SHIB token, halihazırda çok sayıda şirket tarafından ödeme olarak kabul edilmektedir.

SHIB short’ları patladı, milyonluk tavsiyeye neden oldu

Shiba Inu fiyatına karşı pozisyon alan binlerce yatırımcı toplam 17,14 milyon dolar para kaybetti. Tahmini 5,57 milyon dolar SHIB Bitfinex’te en büyük tasfiyeyi gördü. Short pozisyon alan yatırımcıların beklentilerinin aksine piyasası tekrar yükselişe geçti. Bu arada, Ethereum balinaları SHIB biriktirmek için agresif teklifler vermeye devam ediyor. Verilere göre iki balina son günlerde 1 trilyondan fazla coin biriktirdi.

Shiba Inu fiyatı ne durumda?

SHIB fiyatı yükselen bir üçgenin içinde yükselirken, şu anda güçlü bir yükseliş eğilimi ortaya çıkıyor. Shiba, Mayıs 2022’de önemli kayıplar yaşadığından beri 0.000013 doların üzerine çıkmak için çabalıyor. İndikatörlerin SHIB fiyatını son derece desteklediğinin bir başka göstergesi de RSI’nin orta bantları içindeki mevcut konsolidasyonu ve yaklaşan yeni zirvedir. MACD’nin pozitif olduğu ve satış baskısı olmadığı göz önüne alındığında, analistlere göre ayıların hareket edecek yeri yok gibi görünebilir.

Diğer yandan, en son on-chain veriler Shiba Inu’nun işlem hacminin zamanla azaldığını gösteriyor. Santiment’ten aşağıda verilen grafik, Shiba’nın işlem hacminin 25 Nisan’da 1,2 milyar dolardan 530 milyon doların hemen üzerine düştüğünü gösteriyor.

Azalan hacim, yatırımcılar arasında heves eksikliği anlamına gelmektedir. Ayrıca, balinalar tarafından tutulan arz endişe verici bir düzeyde düşüyor. Yazım sırasında, 60 işareti civarında bir yerde duruyordu.

Ancak Shiba için tüm haberler bu kadar karamsar değil. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, SHIB özellikle Ethereum balinalarından önemli talep gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir