Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.345
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.345
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SHIB, MATIC ve Bu 14 Altcoin’e Dikkat: İşte Çarpıcı Duyurular!

Kripto para piyasası Fed’in faiz kararına çift haneli tepki veriyor. Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere bugün tüm piyasa yeşildeydi. Bu esnada, MATIC ve DOGE üzerinde yüklü miktarda balina işlemi gerçekleşti. İşte SHIB, ADA, XRP, ETH ve altcoin piyasasından sıcak gelişmeler…

Gizemli balina 4.2 milyon dolar değerinde MATIC satın aldı

  • Ripple Baş Hukuk Müşaviri Stuart Alderoty, kripto para piyasanın mantıklı bir düzenlemeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Alderoty’nin açıklamaları SEC’in bu düzenlemelerden yoksun olduğunu ima ediyordu. Ripple avukatı, SEC’in yaklaşımını “zorbalık” olarak nitelendiriyor.
  • Terra ekosistemi, üç yeni güncelleme yükleme teklifini ilettikten sonra ağını yükselteceğini duyurdu. Yükseltmeler; normal işlemler yoluyla hakediş hesaplarının oluşturulmasını sağlamak, yanlış şekilde white list’e alınmış bir cüzdan adresinin özelliklerini düzeltmek, kullanıcıların topluluk havuzuna token göndermek için işlemleri başlatması gibi önerileri içeriyor.
  • Analitik firması Santiment, günü Ethereum ağının günlük aktif adres sayısı için yeni bir rekor kırdığını ve önceki rekordan %48 daha yüksek 1.06 milyona ulaştığını söyledi.
  • “Gimli” ve “BlueWhale0159”  isimli Ethereum balinaları, bugün 5.96 milyon dolar değerinde 527 milyar SHIB satın aldı.
  • WhaleStatas tarafından sağlanan verilere göre, anonim bir Ethereum balinası 271 milyon adet MATIC satın aldı. Balina bu miktarda MATIC için 4.2 milyon dolar ödedi.
  • Solana merkezli Nirvana Finance saldırıya uğradı ve kendi DeFi protokol tokeni ANA ve NIRV stabilcoin’inin %90 oranında değer kaybetmesine neden oldu.

Cardano tabanlı metaverse projesi yeni planlarını duyurdu

  • Dogecoin geliştiricileri, DOGE’yi çevreleyen büyüyen tehditle mücadele edecek yeni bir çözüm başlattı. Meme coin hakkında on doğru bilgilere verecek bir platform olan Dogepedia duyuruldu.
  • Ethereum, Eylül ayında PoS’a geçişi tamamlamadan önce testnet’te 10. Shadow Fork’u tamamladığını duyurdu. Goerli olarak adlandırılan bir sonraki testnet fork’u, 10 Ağustos’ta yürütülecek. Merge için planlanan tarih 19 Eylül.
  • Cardano tabanlı metaverse projesi Pavia, projenin yeni yol haritasını ve web sitesinin yeni bir versiyonunu duyurdu.
  • Twitter’da @LaPetiteADA isimli bir kullanıcı tarafından yapılan ankette, katılımcılar, Charles Hoskinson’ın projenin araştırma ve geliştirmesine liderlik etmeye devam edip etmeyeceğine karar vermeye çağrıldı. Katılımcıların %80’i Hoskinson’ı destekleyen yönde oy verdi.
  • Web3 eleştirmeni Liron Shapira, Helium (HNT) için “son kullanıcı talebinin tamamen olmaması sürpriz olmamalıydı” dedi. Shapira, Helium’un aylık 6,5 bin dolarlık gelirini eleştiriyor.

  • Solana, Android telefonu için New York’ta mağaza açacağını duyurdu.
  • Coinmuhendisi.com‘dan takip ettiğiniz üzere, Güney Koreli bir oyun ve Blockchain şirketi olan Wemade, Uniswap’ta likidite sağlamaya hazır olduklarını duyurdu.
  • Polygon, güncel bir blog yazısında, birkaç kilometre taşına ulaşıldığı 2022’nin ilk yarısındaki yolculuğunu tartıştı. Ağ büyümesi ile ilgili olarak, çalışan uygulama sayısı Nisan analizi itibariyle 19.000’in üzerinde ulaştı. Polygon, ayrıntılı on-chain verileri Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir