Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.429
% 4.58
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.429
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Ne SHIB Ne Dogecoin: İşte En Trend Altcoin!

Kripto para piyasası son 24 saattir kısa vadeli bir ralliyi sürdürüyor. Bununla birlikte, trend listesine hakim olan altcoin’ler arasında sıralama değişiyor. CMC verilerine göre SHIB veya Dogecoin yerine, ETH ve GVR trendlerde ilk sıralara yerleşti.

SHIB ve Dogecoin trendleri bu altcoin’lere kaptırdı

Kripto para piyasası günün büyük bir bölümünü yeşilde geçirdi. Özellikle, daha önce listeye hakim olan Terra ve Shiba Inu gibi altcoin’ler, yerlerini farklı altcoin projelerine bırakıyor. CoinMarketCap verilerine göre, Ethereum (ETH) bugün en trend altcoin oldu. Lider altcoin, bu esnada günlük %15, haftalık %10’un üzerinde yükseliyor. Geçen aydan bu yana olan kazanımını %30’un üzerinde tutuyor.

Çevreye duyarlı proje Grover (GVR), son 30 günde %574,95’lik kazançla ikinci sırada yer alıyor. Green Satoshi Token (GST) üçüncü sırada yer alırken, onu Terra Classic (LUNC) takip ediyor. Bitcoin (BTC) ise beşinci sırada yer alıyor.

Ethereum, merge’den önce toplanıyor

Gerçekten de, Ethereum’un sıralaması, ağı PoS’a geçirecek olan Merge yükseltmesinin ardından son kazanımları ile ilişkilidir. Özellikle, en son güncellemeyi takiben, Ethereum, genel kripto para piyasasının erimesiyle birlikte ağırlaşmasına rağmen toparlandı. Sonuç olarak, on-chain analizler, yatırımcıların gelecekteki bir Ethereum rallisine bahis oynadığını gösteriyor. Veriler, Ethereum balinalarının uzun süreli piyasa erimesine rağmen biriktirmeye devam ettiğini gösteriyor.

Büyük kripto paraların trend listesinde görünmesinin piyasa üzerinde olumlu bir etkisi olduğunu belirtmekte fayda var. Kripto para piyasası, 28 Temmuz’da 1 trilyon dolarlık piyasa değerini geri kazanarak önemli bir trend değişimine işaret etti. Bu esnada Ethereum’un %50’lik kazanımı güçlü bir rallinin işaretiydi.

Altcoin’lere yönelik ilgi azalıyor

LUNA ve platformun eski Blockchain’i TerraClassic (LUNC), ekosistem etrafındaki tartışmalara rağmen hala büyük ilgi görüyordu. Terra 2.0’ın büyük düzeltmeler kaydetmesiyle, Terra’nın müşteri güvenini yeniden kazanma hamlesi zorluklarla başladı. Şu anda, yalnızca LUNC kazanımları sürdürüyor. LUNC’ye yönelik ilgi, kripto piyasanın yüksek volatilite yaşamasına rağmen devam ediyor. Analistler, token için asıl geri dönüşün içsel bir değer eksikliği olabileceğini belirtiyor.

Ek olarak, daha önce büyük fiyat artışları kaydeden Shiba Inu (SHIB) gibi meme kripto para birimlerine ilgi azalıyor gibi görünüyor. 2022’de kripto piyasasındaki satışların ortasında, meme coin’lerin 2021’de kaydedilen kazançları geri almak için mücadele ettiğini belirtmekte fayda var.

Bu konuda topluluğun fikrini almak verimli olabilir. Coinmuhendisi.com‘dan takip ettiğiniz üzere, yakın tarihli Finder ve CoinMarketCap anketleri bu soruya cevap buldu. Topluluk Dogecoin ve Ethereum’dan bu seviyeleri bekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir