Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.665
% 5.62
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.665
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

SHIB İçin Sıcak Haberler ve Tahminler: Bunlar Masada!

Shiba Inu yatırımcıları, olası fiyat hedefi olarak 0,01 doları beklemeye devam ediyor. Ancak piyasa düşerken Shiba’yı destekleyecek bazı faktörler var. SHIB için temel ve teknik analizlere bakalım.

SHIB fiyatı bu haberleri bekliyor

Shiba Inu, günlük grafikte görüldüğü gibi yatay bir trendde işlem görüyor. Bu yatırımcı ilgisizliğine rağmen bazı temel gelişmeler var. SHIB, Nisan ayında Robinhood listesinin ardından %40 değer kazandı. Daha sonra resmi bir Shiba Inu blog yazısında gelecek projeler açıklandı. Duyuruda Shibarium’un tokenleri SHI ve SHIBFE’nin tamamlanmak üzere olduğu bildirildi. Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama şunları kaydetti:

Şu anda herhangi bir kesin tarih vermeyi reddediyorum, ancak bu teknolojilerin bir veya daha fazlasını yaz sonundan veya çok erken sonbahardan önce görmeyi bekliyorum.

Shiba Inu ayrıca, Shibainuart tarafından bildirildiği üzere, merkezi olmayan borsası ShibaSwap’ta yield farming özelliklerini geliştirmeyi planlıyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, yeni Shiba Inu modeli, ABD’li politikacı David Gokhshtein tarafından övüldü.

Bu uzun vadeli metrik pozitifliğe işaret ediyor

Shiba Inu, uzun vadeli olumlu bir indikatör olmaya devam ediyor. Bu esnada, binlerce yatırımcı satın almaya devam ediyor. WhaleStats’a göre, toplam SHIB yatırımcı sayısı şu anda 1.176.325.

SHIB belirleyici bir seviyede işlem görüyor

Shiba Inu fiyatı, 13 Mayıs’tan bu yana dört farklı düşük zirve üretti. Bu düşük salınımların her biri için, 0.0000101 dolar civarında neredeyse eşit düşükler kaydetti. Bu salınım noktalarını trend çizgileri kullanarak birleştirmek, azalan bir üçgeni ortaya çıkarıyor. Bu teknik formasyon her iki yönde de %26’lık bir hareket öngörmektedir. Ancak, analistlere göre konsolidasyon formasyonunun aşağı yönde çözülme eğilimi var. Analistler, alt trend çizgisinin ihlaliyle SHIB fiyatının 0,0000074 dolara yöneleceğini söylüyor.

Son çöküş düşüş eğiliminde gibi görünse de, bir aylık geçmişe göre SHIB alıcıları devreye giriyor. Böylece SHIB 0.0000106 ile 0.0000101 dolar arasında teklif veriyor. Analistler, burada bir sıçrama bekliyor. Ardından, SHIB 0,0000114 dolar civarında azalan üçgenin üst trend çizgisi hedefleniyor.

Eğer boğalar trend çizgisinin üzerinde dört saatlik bir mum çubuğu üretmeye zorlarsa, SHIB 0,0000150 dolardaki teorik hedefe iten bir yükseliş kopuşuna işaret edecek. Toplamda, bu hareket %47’lik bir kazanç anlamına geliyor. Shiba Inu fiyatı 0,0000101 dolardan azalan üçgenin tabanının altında dört saatlik bir mum çubuğu üretirse, analistlere göre yükseliş tezini geçersiz kılacak ve düşüş eğilimini tetikleyecek. Böyle bir durumda, yatırımcılar Shiba Inu fiyatının 0.0000089 dolarda potansiyel bir duraklama ile 0.0000074 dolara düşmesini bekleyebilirler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir