Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.565
% 1.65
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.565
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

2 Analist, SOL ve Bu 7 Altcoin İçin Kritik Tahminler Yaptı!

İki popüler kripto para analisti SOL ve 7 altcoin için tahminlerini güncelledi. Altcoin’ler arasında ADA, LUNA ve GMT alıyor. Bu altcoin’lerin son günlerde trend olması nedeniyle, analistler çıtayı yükseltiyor.

ADA, LUNA, SOL, AVAX tahminleri

Popüler kripto analisti Michaël van de Poppe, Cardano (ADA), Terra (LUNA) ve Web3 uygulaması STEPN (GMT) dahil olmak üzere beş altcoin projesini takip ediyor. Analist, son Twitter güncellemesinde, Cardano’nun şimdiki direncini 0.60 dolardan çıkardığı için ralliye devam etmesini beklediğini söyledi:

Uzun süreler için de 0.60 dolara bakmak sonraki koşuda 0.77 dolarlık potansiyel bir hedef verecektir.

Yazım sırasında ADA, %5’lik yükselişle 0.6173 dolardan işlem görüyor. Cardano ağı, önümüzdeki günlerde Vasil hard fork’u yayınlayacak.

Altcoin analisti, LUNA tahminlerini güncelledi

Sıradaki altcoin, Van de Poppe’nin tüm ümitlerini yitirdiği Terra LUNA. Aşağıdaki grafiği yayınlayan analist şunları söylüyor:

Aslında pek bir şey söyleyemem. Düşüşü sürüyor. Bu yüzden 6 dolar kaybolursa, 4,50-5 doları bekliyor.

CoinGecko’ya göre LUNA, yazım sırasında 4.31 dolardan işlem görüyor.

Analistin listesindeki bir diğer altcoin ise GMT

GMT altcoin piyasasının son trendlerinden biriydi. Van de Poppe, GMT’nin %15 ralli yapması için kritik bir direnci kırması gerektiğini söylüyor:

1,02 dolarda zirveleri kırmak ve 1,15 dolara doğru hızlanma olası görünüyor.

GMT, son 24 saatte %2 düşüşle 0.9713 dolardan işlem görüyor.

The Graph (GRT) için bu seviyeler kritik

Van de Poppe’nin radarındaki son altcoin, Blockchain indeksleme protokolü The Graph (GRT). Kripto analisti, GRT için 0,19 dolardan hedefine giden yolda yükselişin devam edeceğini tahmin ediyor.

Yazım sırasında, GRT, son 24 saatte %GRT düşüşle 0.1512 dolarda.

“Origin Protocol (OGN) ralliye hazırlanıyor”

Listedeki son altcoin, paylaşım ekonomisi oluşturmayı amaçlayan Origin Protocol (OGN). Van de Poppe’ye göre, OGN 0,33 dolardaki hedefine %17’lik bir artış başlatmaya hazır görünüyor. Aşağıdaki grafiği yayınlayan analist, şunları kaydetti:

OGN, son zamanlarda ivme gösteriyor ve bazı işaretler (long’lar/short’lar) verdi. Şu anda, long potansiyel için kişisel olarak 0,275 dolara bakıyorum.

Solana (SOL) ve bir Ethereum rakibi için ralli tahmini

Sıradaki analist, kripto piyasası ATH seviyelerinin çok altında konsolide olurken, bazı altcoin’lerin sert düşeceğini söylüyor. Pentoshi lakaplı kripto analisti, ayı piyasasında olduğumuzu, ancak yatırımcıların piyasa dönmesi için ek ralliler görüleceğini söylüyor. Pentoshi, Bitcoin’in 2018’deki rallilerini örnek olarak kullanıyor. Aşağıdaki grafiği yayınlayan analist şunları söylüyor:

Bir makro düşüş trendi içinde, tipik olarak piyasa yapınızı oluşturan 3 günlük-1 haftalık gibi grafiklerde makro düşük zirveler oluşturan karşı trend rallileri olacak. Bunun bir kısmı, kâr elde etmek için kısa kapanışlar olacak ve daha yüksekten kısa olacak. Böylece piyasa yapısının nasıl oluştuğuna bağlı olarak, birkaç haftalık güçlü rallilerden sonra %30-50 hatta 2 kat yeniden dağıtıma yol açar. İnsanlar yeni bir makro trendin değiştiğine inanarak kendilerini daha da rahat hissediyorlar.

Analist, önümüzdeki birkaç hafta içinde, yatırımcıları yeni bir boğa piyasasının başladığına inandıracak ve onları satıcılar için çıkış likiditesine dönüştürecek rallilerin olacağını söylüyor. Hangi altcoin’lerin izleneceğine gelince, akıllı sözleşme platformu Solana’nın (SOL) ayıları hazırlıksız yakalayacağını söylüyor. Bu arada düşüş trendine devam etmeden önce SOL’de %50’ye varan ralli öngörüyor:

Bana göre zamanı geldi. Olasılıklar ve tarih, bunun muhtemelen insanların düşündüğünden daha fazla toplandığını söylüyor. 58-60 dolar gördüğümüzü düşünün.

Yakından takip edilen analist, potansiyel boğa koşuları için Ethereum rakibi Avalanche (AVAX) üzerinde de gözü var. Mevcut fiyatlardan kabaca %38’lik bir ralli öngörüyor:

Geçen haftaki %25 ralliyi aldığımız yerden sıçrayarak Potansiyel çift dip oluşturma, tekrar ortalara yakın hedefleme ve potansiyel olarak yüksek menzil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir