Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.072
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.072
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

SHIB Fiyatını Etkileyecek Platform Piyasada! İşte Olacaklar…

Shiba Inu (SHIB), yakım portalını tanıttı. SHIB sahipleri artık pasif gelir fırsatları elde ederken dolaşımdaki arzı azaltarak tokenları kalıcı olarak yok edebilirler. İşte detaylar…

SHIB yakım portalını piyasaya sürdü: Bu ne demek?

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere DOGE’dan ilham alan en popüler meme coinlerden biri olan Shiba Inu’nun (SHIB) arkasındaki ekip, sahiplerinin tokenlerini yakmasına ve aynı zamanda pasif gelir elde etmesine olanak tanıyan bir yakım mekanizması başlattı. Shiba Inu yakım portalı, kullanıcıların SHIB tokenlarını bir yakım adresine göndermelerini sağlayan bir işlevdir. Bu, SHIB’in artık geri alınamayacağı bir cüzdan, yani tokenlar bir kez oraya gönderildikten sonra bir daha asla geri alınamayacaklar – sonsuza kadar gidecekler.

Bu, toplam dolaşımdaki arzın azaltılmasına izin veren ve tokenları daha “nadir” hale getiren bir mekanizmayı etkin bir şekilde sunar. Uzmanlara göre bu, teorik olarak yatırımcılara fayda sağlayabilir – kıt, nadir bir varlık, sınırsız arza veya önemli enflasyon oranlarına sahip olana kıyasla daha fazla tercih edilme eğilimindedir. Tabii ki, bunların hepsi tamamen teorik ve garanti edilen hiçbir şey yok – sabit veya azalan arz mutlaka artan değer anlamına gelmez.

Token yakımı için çeşitli teşvikler sağlanıyor

Tokenlarını yakmaya karar veren kullanıcıları ödüllendirmek için ekip, potansiyel bir pasif gelir kaynağı şeklinde bir teşvik sağlıyor. SHIB yakanlara burntSHIB adlı bir token verilecek. Bu tokenın sahipleri, yani SHIB’in yakımını gerçekleştirmiş olanlar RYOSHI tokenları olarak ödüller alacaklar. (RYOSHI, Shiba Inu projesinin anonim yaratıcısıdır). Tüm RYOSHI işlemlerinin yüzde 0,49’u SHIB yakan token sahiplerine dağıtılacaktır.

Shibburn, web sitelerinden, son 24 saat içinde toplam 287.321.056 tokenın “yakım” cüzdanlarına gönderildiğini ve geri çekilme şansı olmadan kalıcı olarak kilitlendiğini söyleyen verileri paylaştı. Web sitesindeki SHIB yakma sayfasına göre, bu çeyrek milyar SHIB’i ölü adreslere toplamda 12 işlemde itildi. Yakılan en büyük miktar 200.026.215 idi – bu Shiba tokenları yaklaşık 22 saat önce yok edildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir