Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.212
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.212
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

SHIB, DOGE Değil: Bu Metaverse Coin Balina İstilasında!

Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT koleksiyonunun yerel token’i ApeCoin (APE) verimli bir gün geçiriyor. Metaverse coin, çoğunlukla küresel balina ticaretindeki artıştan dolayı düzeltmeye rağmen ayakta kalmayı başarıyor.

Apecoin, ETH balinaları arasındaki popülerliğini sürdürüyor

Whalestats verilerine göre, APE, son 24 saat içinde önde gelen Ethereum balinaları arasında en çok işlem gören metaverse coin. 57.000 dolar ile APE, son 24 saat içinde ETH balinaları tarafından en çok satın alınan token. İstatistiklere göre, bir ay önce piyasaya sürülmesinden bu yana balinalar Apecoin’e artan ilgi gösteriyor. Bununla birlikte, APE çalkantılı başlangıcından bu yana 10 ila 20 dolar arasında işlem görmekte kararlı.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, APE’nin hafta sonu yükselişi, yakın zamanda Şili’de performans sergileyen ve BAYC temalı görseller kullanan popüler müzik grubu Bassjackers’ın açıklamalarıyla da desteklendi. Buna rağmen, APE’nin teknik indikatörler, 12.6 dolarlık yükseliş seviyesinin kırılmaması gerektiğini ortaya koyuyor. Başarılı bir atılımla, metaverse coin fiyatından da yükseliş beklentisi sürdürülüyor.

BAYC, metaverse coin projesine yeni kullanım alanları kazandıracak

BAYC’nin kurucuları Yuga Labs, yeni bir Blockchain oyunu ve metaverse için para birimi olarak APE kullanmayı planlıyor. Sadece bir tanıtım fragmanı ve mevcut birkaç başka ayrıntıyla, projenin tanıtımının token için faydalı olması bekleniyor. Resmi duyuruda şu ifadelere yer verilmişti:

Otherside, Bored ve Mutant Apes NFT’leri, CryptoPunks ve Meebit NFT’leri dahil olmak üzere çok sayıda Yuga koleksiyonundan NFT’leri içerecek.

APE’nin ticaret hacmi, BAYC NFT’lerinin popülaritesinin ardından başlangıcından bu yana istikrarlı bir şekilde artıyor. 3 milyar dolarlık piyasa değeriyle, şu anda dünyanın en değerli kripto para birimleri arasında 42. sırada. 40 dolar ATH fiyatından %70’den fazla değer kaybetmesine rağmen %10 ani yükselişleri sürdürdü. Bunun nedeni, ApeCoin’in Blockchain oyun üreticisi Animoca Brands’in çeşitli oyunları tarafından desteklenmesi olabilir. BAYC yatırımcılarına airdrop olarak dağıtılan Apecoin, piyasaya sürüldüğünden bu yana gündemde kaldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir