Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.736
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.736
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

SHIB, DOGE Değil: Bu Meme Coin Dev Haberi Verdi!

Popüler meme coin projelerinden biri olan BabyDoge NFT’leri resmi olarak yayında ve kullanıcılar en sevdikleri dijital sanat eserlerini diledikleri gibi mint edebiliyor. İşte Baby Doge’un yeni koleksiyonuna dair bilmeniz gerekenler…

Baby Doge NFT’leri piyasaya sürüldü

Yeni piyasaya sürülen NFT’ler OpenSea’de basılmaya hazır ve şu anda yaklaşık 450 sanat eseri kapmak için hazır. Başka bir sürpriz olarak, BabyDoge tarafından yürütülen bir anket, yatırımcıların yüzde 70’inin NFT’leri çıkarmaya istekli olduğunu gösteriyor. Baby Doge NFT’leri, NFT pazaryeri OpenSea’de  piyasaya sürüldü. Baby Doge NFT koleksiyonunda gözlükler, kıyafetler, şapkalar gibi farklı özelliklerle oluşturulan 10.000 farklı NFT yer alıyor.

Diğerleri arasında “Sailor BabyDoge”dan “Holidaying BabyDoge”a kadar basılacak çok sayıda NFT var. Aşağıda, OpenSea’deki NFT koleksiyonlarının bir anlık görüntüsü bulunmaktadır. İlk başta, kullanıcıların NFT koleksiyonlarına erişmek için cüzdanlarını doğrulanmış bir QR kodu aracılığıyla bağlamaları gerekiyor. Erişim sağlandıktan sonra süreç, OpenSea’de favori BabyDoge NFT’nizi elde etmek için bir “teklif” başlatmaktır. NFT’leri mint etmek için kabul edilen ödeme Ethereum’dur ve teklifiniz ne kadar yüksekse, ona sahip olma şansınız o kadar artar.

Meme coin, Ronaldinho ile ortaklık kurdu

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Baby Doge Coin, NFT koleksiyonunun haberini vermesinin ardından bu alanda yeni ortağının efsanevi futbolcu Ronaldinho olduğunun haberini verdi. Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho Gaucho, Baby Doge Coin ile NFT ortaklığına girdi. İki kez FIFA Erkekler Dünya Yılın Oyuncusu ödülünü kazanan oyuncu, Baby Doge ile bir NFT koleksiyonu başlatmak için işbirliği yapacak.

Futbol yıldızı, 20 Nisan’da doğrulanmış Twitter hesabındaki bir tweet ile ortaklık haberini verdi. Alman Futbol Kulübü TSG Hoffenheim ile ilk NFT işbirliğinden sonra Baby Doge’un yükselen NFT macerasındaki en son yüksek profilli hamle oldu. BNB Chain’deki en popüler meme token projelerinden biri olan Baby Doge, ağa kendini adamış olan yatırımcıların NFT beklentilerini karşılamaya çalışıyor gibi görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir